Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇETİNTAŞ’TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

ÇETİNTAŞ’TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çetintaş, mesajında şunları ifade etti; “Bu gün iki bayramı bir arada kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Birisi bu topraklar üzerinde emelleri olanların her türlü senaryolarını tarihe gömen meydan okumanın adı olan Cumhuriyet, diğeri ise ülkemizin 81 vilayetinden vatandaşımızı barındıran Çerkezköy’ümüzün düşman işgalinden kurtarılışının yıldönümü” dedi. 


“CUMHURİYET, HEP BİRLİKTE YÜCELTİLECEKTİR”
Mesajına şu sözlerle devam eden Çetintaş; “98 yıl önce bugün Türkiye'de ‘Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir’ kuralı devlet yönetimine yerleşerek, demokrasimiz taçlanmış ve ilelebet payidar kalacak cumhuriyetimiz ilan edilmişti. Cumhuriyet idaresinde, demokratik yönetim biçimlerinde baskıya, herhangi bir zümreye imtiyaza yer yoktur. Bu ülke, bu Cumhuriyet nasıl hep birlikte kurulmuş ise yine hep birlikte idare edilecek, hep birlikte yüceltilecektir. Cumhuriyetimiz demek 98 yıldan çok daha fazlasını ifade eder. Cumhuriyetin kuruluşuna zemin hazırlayan Çanakkale Destanı, Sakarya Meydan Muharebesi ve yurdun dört bir yanında verilen Kurtuluş mücadelemiz sonucunda ebediyete kadar sürecek kazanımımızdır. En zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletin torunları olarak bugün bizlerde aynı ruh ve aynı azimle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalıyız. 1923'te nasıl yeni devletimizin kuruluşunu millet olarak verdiğimiz mücadele ile taçlandırdıysak, bugün de karşılaştığımız sıkıntıları, birlik ve berberlik içinde ele ele vererek atlatmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023 hedeflerine doğru adım adım yaklaştığımız bu günlerde milletimiz, cumhuriyetimiz ve vatanımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin bekasını, milli güvenliğimizi ve milletimizin huzurunu tehdit eden hiçbir terör unsuruna müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır” dedi.


“ÇERKEZKÖY BAŞLI BAŞINA TÜRKİYE’DİR”

Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtarılışının yıldönümünü de kutlayan Çetintaş; “Tekirdağ’ın en büyük ilçelerinden olan ve Türkiye’nin 81 ilinden göç alarak, giderek büyümeye ve gelişmeye devam eden Çerkezköy’ümüz için çalışmaya devam edeceğiz. Devletimizin, Çerkezköy’ümüzde yaptığı yatırımlardan daha fazla gelmesi için bizler AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Çerkezköy, başlı başına bir Türkiye’dir. Biz de bundan hareketle ilçemize daha fazla yatırım gelmesini sağlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizde ikamet eden her bir vatandaşımızın huzurlu ve refah bir yaşam sürmesini diliyor, Çerkezköy’ümüzün düşman işgalinden kurtarılışının yıldönümünü kutluyor ve bu vatan uğruna can vermiş her bir şehidimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!