Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“DERNEĞİMİZ HİÇBİR SİYASİ PARTİ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ”

“DERNEĞİMİZ HİÇBİR SİYASİ PARTİ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ”
UMAY Arama Kurtarma Derneği Başkanı Mustafa Tokgöz, yaptığı yazılı basın açıklamasında geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’daki aday adayı tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Dilek Köksal’ın "UMAY'ı ben kurdum" demesine tepki gösterdi

Tokgöz, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında; “06.02.2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen afet neticesinde ilk günden itibaren UMAY Arama Kurtarma Derneği olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye gayret ettik. Kuruluşumuzun ve varlığımızın amacı olarak devletimizin yükünü hafifletmek, milletimizin yanında olmak ilkesiyle var gücümüzle yer ve zaman gözetmeden elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. 9 Temsilciliğimizin İl Başkanları tarafından koordine edilen 490 gönüllü arkadaşımızla Malatya (152), Kahramanmaraş (196) ve Hatay’da (142) ilk 10 gün Arama Kurtarma görevi yaptık. Onuncu günden itibaren ilk yardım, psikolojik destek ve insani yardım faaliyetleri ile çalışmalarımızı devam ettirdik ve halen devam etmekteyiz. Milletimize hizmet etmek için kapımıza gelen kişilerde arayacağımız tek vasıf ülkesine ve milletine bağlılıktır. Her siyasi görüşten, her mezhepten, her dilden insanı içinde barındıran derneğimiz, 5 yıllık varlığı süresince hiçbir siyasi parti ile ilişkilendirilmemiş ve buna makamı mevkii ne olursa olsun kimse için müsaade edilmemiştir. Onlarca İnsanın emeği ile kurulan, onlarca insanın üzerinde hakkı bulunan UMAY Arama Kurtarma Derneği ve içerisinde barındırdığı yüzlerce gönüllüsü ile hiçbir siyasi partinin, hiçbir derneğin ve hiçbir vakfın güdümünde olmamıştır ve olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

“YAPTIĞI GAFLA DERNEĞİMİZİ ZAN ALTINDA BIRAKTI”

Dilek Köksal’a tepki gösteren Tokgöz; “Gerek Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımız gerekse gönüllülerimizden hiç kimse derneğimizi siyasete alet etmemiş ve bu konudaki hassasiyetimize saygı duymuşlardır. Ta ki Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Dilek Köksal hanımefendinin derneğimizi kendisinin kurmuş ve tüm başarıları kendisinin başarısı gibi anlatmış olmasına kadar. Dilek hanım yapmış olduğu gafla derneğimizi zan altında bırakmış ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızın gayretini yok saymıştır. Dernek olarak rahatsızlığımızı kendisine bildirmek için derneğimize davet etmiş ve yoğunluğundan dolayı davetimize icabet edememiştir. Konunun ciddiyetini de kavrayamadığı için kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla basın açıklaması yapmamız şart olmuştur. Derneğimizi siyasi çıkarlarına alet etmek isteyen herkese karşı yönetim kurulumuzun gerekeni yapacağını kamuoyuna bildiririz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    M.Talha BECEREN
    08-04-2023 02:30

    Komedi Diyorum. Siyaset Garip Bir Zanaat Hak Etmeyen Kişiler Bazen Hak Etmedikleri Yere Gelmeye Çalışıyor Ve Üstelik Merdivenleri Uçarak Tırmanmama Çalışarak. Hayır Tüm Partilerde Aynı Durum Var Sadece Bunu Halk Görürken Bazen Gerçekten Ankara Görmüyor Ona Şaşkınım.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!