Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

DİLER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

DİLER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, sokak hayvanlarını besledi. Herkesten destek bekleyen Diler, “. Ben bu gün Kapaklı ilçemizde bütün mahallelerde sahipsiz sokak hayvanlarını gücüm yettiği kadar besledim. Herkes duyarlı olsun.” dedi.

Kapaklı’da mahaleleri dolaşan Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, sokak hayvanları için destek istedi.

“HESABINI VEREMEYİZ”

Düzenli olarak sokak hayvanlarına yardım etmeye çalıştığını ifade eden Diler, “Soğuk kış gününde hayvanlar aç susuz, barınaksız. İnsanlık görevimiz olarak düzenli olarak besleme yapıyoruz. Hayvanları sevmeyen insanları sevemez. Sadece bizim desteklerimiz yeterli olmuyor. Belediyemizden ve halkımızdan da bu dostlarımıza destek çıkmalarını istiyoruz. En azından herkes evin önünde veya mahallede bulunan sokak hayvanlarına bir kap su veya yemek bırakırsak daha da güzel olacak. Sadece belediyeler ve devletimizden yardım beklemekle, olmaz, hep birlikte insanlık adına sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını gücümüz yetti kadar karşılayalım. Ben bu gün Kapaklı ilçemizde bütün mahallelerde sahipsiz sokak hayvanlarını gücüm yettiği kadar besledim. Herkes duyarlı olsun, insanlık adına hep birlikte soğuk kış gününde nüfusun kalabalıklaşmış, binaların apartman ve site tarzında yerleşim yeri olmasından hayvanlar evlerde ve apartmanlarda artık bakılamıyor. İnsanlar müstakil köy evi ve bahçesi olmadığı için birçok can hayatla mücadele ederken aç susuz ve hastalanıp ölüme terkediliyor. Lütfen insanlık adına, yetkililerden belediyelerden ve halkımızdan bu dilsiz, konuşamayan ve ihtiyaçlarını kendi kendine karşılayamayan hayvanlarımıza Allah rızası için destek olalım. Yarın mahşerde hesaba çekileceğimiz zaman bu hayvanların hesabını veremeyiz. Bugün Mahallelerimizi dolaşırken Bahçeağıl mahallemizde bir yaşlı teyzemiz ve özürlü oğlu hayvanlar için 5 dönüm arazi içinde sahipsiz kedi, köpek gibi hayvanlara arazi satın alıp ev ve kulübeler yapmış. Teyzemiz hayatını ve malını mülkünü hayvanlara adamış. Devletin verdiği yardımla geçiniyor. Hayvanlara birkaç günlük yemlerini temin ettim.” dedi.

“BEN İNSANLIĞIMDAN UTANDIM”

Açıklamasını sürdüren Diler, “Ben insanlığımdan utandım, diyecek söz bulamadım. Kapaklı Belediyesi veteriner hekimliği büyükşehir halkımızdan insanlık adına, acilen kısırlaştırma, mama, yem, kulübe, takviyesi yapılmasını istiyoruz. Güler teyzemiz hayatını özürlü oğluyla, onlara adamış. Bizler de gücümüz yetti kadar destek olalım. Hayvanlara zulüm, işkence ve aç, susuz bırakmayalım. Belediyeye 3 yıldır Büyük Birlik Partisi olarak sahipsiz sokak hayvanlarına barınak ve tedavi alanı yapılsın diye önergeler verdim. Yapılana kadar da önergeler vermeye devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!