Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

DURMUŞ: “17 BİN LİRA GELİR ELDE EDİLDİ”

DURMUŞ: “17 BİN LİRA GELİR ELDE EDİLDİ”
Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, “Kapaklı ve Çerkezköy’de toplamda bin 555 adet koyun derisi, 68 adet keçi derisi, 274 adet sığır derisi olmak üzere bin 897 deri toplandı. Toplamda da 17 bin 707,50 TL gelir elde edildi” dedi.

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nde basın açıklamasında bulundu. Kurban Bayramı’nda kısıtlı zamana rağmen bin 897 adet deri toplandığını ve yaklaşık 18 bin lira gelir elde edildiğini ifade eden Durmuş, destek veren herkese teşekkür etti.

“GETİRENDEN DE GETİRMEYENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN”

Kurban Bayramı’nın sadece ilk 2 günü deri topladıklarını ifade eden Durmuş, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Zamanla yarış içerisine girdik. Kısıtlı bir kadromuz vardı, kısıtlı imkanlarımız vardı. Koronavirğs salgınının devam etmesi nedeniyle Bağlık mevkiine 1 ton tuzlama işlemleri için tuz bıraktık. Çerkezköy ve Kapaklı halkımızdan özellikle altını çizerek istediğimiz tek bir şey vardı. Dedik ki; ‘araçlarımızla her imkanı vatandaşlarımızın ayağına kadar seferber etme imkanımız yok, her vatandaşımızın evine kadar gidip derileri teslim alamayız’ Bu derileri mümkün olduğu kadar belediye meydanında oluşturduğumuz çadıra getirmelerini istedik vatandaşlarımızdan. Oraya getirirlerse bizi memnun edeceklerini söyledik. Getirenden de getirmeyenden de Allah razı olsun. Çalışmalarımızın ürünü neticesinde Kapaklı ve Çerkezköy’de toplamda bin 555 adet koyun derisi, 68 adet keçi derisi, 274 adet sığır derisi toplamda da 17 bin 707,50 TL gelir elde edildi. Tabi bu kutsal yolculuğa çıkarken bizleri yalnız bırakmayan, bizlerin çalışmalarına katkı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e teşekkür ediyoruz. Her iki başkanda Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ne araç ve personel tahsisinde bulundu. Gönül isterdi ki daha geniş bir kadro çalışalım ama yine güzel bir çalışma ortamı yakalamış olduk. Çerkezköy genelinde Kapaklı civarında küçükbaş ve büyükbaş hayvan besiciliği yapan besi sahiplerine, kasaplara, hayvan besleyen esnaflara, çiftlik sahiplerine de teşekkürü borç biliyorum. Onlarda bize çok yardımcı oldular” ifadelerini kullandı.

“BU KURUMU YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Durmuş, konuşmasının sonunda, “1925 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün himaye ve katkılarıyla Türkiye genelinde kurulmuş olan Türk Hava Kurumu’nun bir parçası olan Çerkezköy Şubesi’nin başkan yardımcısı olarak sözlerimi şu slogan ile bitirmek istiyorum; ‘İstikbal Göklerdedir’ İstikbal göklerde olduğu sürece de bu kurumu yaşatmaya var gücümüzle devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!