Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

EMNİYETİ GÜÇLENDİRME DERNEĞİ KAPANDI

EMNİYETİ GÜÇLENDİRME DERNEĞİ KAPANDI
Çerkezköy Emniyet Hizmetleri Güçlendirme ve Destekleme Derneği resmen kapandı. Dernek Başkanı Süleyman Ece, dün yönetim kurulu üyeleri ve emniyet teşkilatı ile bir araya gelerek, geçmişten günümüze derneğe destek veren herkese teşekkür etti.

Çerkezköy Emniyet Hizmetleri Güçlendirme ve Destekleme Derneği, Polis Vakfı’nın kurulmasının ardından kapandı. Dernek Başkanı Süleyman Ece, dün yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, geçmişten günümüze derneğe katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Ece, yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; “Derneğimizin kurucularına, yönetime, üyelerimize teşekkür ediyorum. 2007 yolundan beri yönetimdeyim. Çerkezköy’deki arkadaşlarımızla güzel bir yönetim oluşturduk. Yönetimimiz başarılı iş adamlarından oluştuğu için güzel işler başardık. Geçmiş dönem belediye başkanımız Ali Ertem’in bize bağışladığı polisevi arsasıyla bu binanın yapılması için çalışma başlattık. Kendilerine, kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz de 1 yıl içinde kriz olmasına rağmen rahatlıkla binamızı tamamladık. Bize destek olan maddi ve ayni yardımda bulunan herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

“HERKESİN FAYDALANDIĞI SOSYAL TESİS OLDU”

Herkesin faydalanabileceği bir sosyal tesis oluşturduklarını ifade eden Ece; “Bu binanın maliyeti 2-3 milyona mal oldu. Bir kısmını devlet karşıladı. Bir kısmını hayırseverler destekledi. Burası polisevi olmasına rağmen binamız herkesin faydalandığı güzel bir sosyal tesis oldu. Sel felaketi olmasına rağmen zararlar tanzim edildi ve güzel bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 7 tane araç emniyet teşkilatının hizmetine kazandırıldı. Başarılarımızın en önemli payı yönetimimizin ve değerli destekçilerimizindir. Biz de gönüllü olarak bu işin başarılması için var gücümüzle çalıştık. Esnafımızın sanayicimizin destekleri için teşekkür ediyoruz. Sonuçta polisevi hala dışarıdan gelen kamu görevlilerinin tercih ettiği bir mekan oldu. Spor tesislerimizle, diğer tesislerimizle Türkiye’nin önde gelen kuruluşları arasında olduk. Tüm destek verenlere teşekkür ediyoruz. Bu görevi severek ve isteyerek yapmanın gayesinde olduk” diye konuştu.

“DERNEK FAALİYETLERİ SONLANDIRILDI”

Sonrasında Polis Vakfı’nın kurulmasıyla birlikte derneğin kapatılması kararı alındığını ifade eden Ece; “Emniyet müdürlüğünden derneğimize bir yazı geldi. Bu yazı da Türk polis teşkilatının güçlendirilmesi için kurulan derneklerin sonlandırılmasına dair bir yazı geldi. Ve il müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda bu derneğin vakfa yönlendirilmesi için talepleri oldu. Sonuç itibariyle derneğimiz şu anda faaliyetlerine son vermiş oluyor. Bu anlamda bu polisevinin yapılmasında esnafın sanayicinin yanı sıra basının da büyük katkıları oldu. Bunun için de tüm basın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra biz fiilen dernekten ayrılmış olsak da gönlümüz emniyet güçlerinin desteklenmesi yönünde. Tekrar tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!