Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ERDAL ÖZTÜRK GÜVEN TAZELEDİ

ERDAL ÖZTÜRK GÜVEN TAZELEDİ
Trakya Emeklilikte Yaşa takılanlar Derneği olağanüstü Genel Kurulu dernek binasında yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda mevcut başkan Erdal Öztürk yeniden seçilerek güven tazeledi.

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından üye yoklaması gerçekleştirildi. Gelir-gider durumu hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından faaliyet raporu okundu. Sonrasında denetim kurulu raporu okundu ve tahmini bütçe görüşüldü. Sonrasında yapılan seçimlerde Erdal Öztürk yeniden seçilirken, yönetim kurulu listesi de şu isimlerden oluştu; “Erdal Öztürk, Şenol Kurt, Cem Çınar, Devrim Dikme, Tandoğan Özen, Bahattin Yalçın, Hamit Aydoğan, Hasan Hüseyin Ayvalık, Sami Kurultay, Ali Haydar Hasar, Musa Çelik. Yedek listede ise şu isimler yer aldı; Kadir Alözkan, Hüseyin Kadakoğlu, Özcan Küçük, Bilhan Özcan, Hasan Gözüaçık, Mehmet Atılgan, Sami Kurultay, Serkan Bayırlı, Hıdır Gül, Faruk Sabuncu, Şerif Yavuz.

“BU BİZE REVA MIDIR?”

Toplantının ardından bir konuşma gerçekleştiren Dernek başkanı Erdal Öztürk; “Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyet gösteren EYT derneklerinin güçlerini birleştirmek, seslerini daha fazla duyurabilmek amacıyla federasyon olma kararının ardından Çerkezköy’de bulunan EYT Trakya Derneği’nde olağanüstü toplanarak federasyon delegelerini belirledik. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Aramıza hoş geldiniz, gücümüze güç kattınız. Hepinize, bu dava için mücadele eden herkese teşekkür ederim. Maalesef ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan pandemi ardından aşının da etkisiyle artık sahalara inme ve hakkımızı arama zamanının geldiğini düşünüyorum. Biz EYT’liler olarak sadece emekli olmak değil, bizleri en fazla etkileyen aylık bağlanma oranlarının bir an önce düzeltilmesini talep etmekteyiz. Sokakta birçok emekli abilerimize soruyorum, NE kadar emekli maaşı alıyorsunuz? Cevap olarak, bin 640, bin 720, bin 900, 2 bin 200 gibi rakamları duyunca gerçekten yüreğimiz yanıyor. Her 10 kişiden ikisi asgari ücret ve üstü maaş alıyor. Peki bu maaşlarla geçinmek mümkün mü? Birileri 3-5 yerden hak etmediği maaşı alırken, bizler 30 yıl çalışmış, 10 bin gün prim ödemiş insanlara bu reva mıdır? Biz sadece kendimiz için değil, geleceğimiz olan gençlerimiz için de bir an önce bu yanlışların düzeltilmesini talep ediyoruz. Bu haklı mücadelemizde yanımızda olanlarla daha güçlü olacağımıza inanıyor ve herkesi hak aramaya davet ediyorum. Unutma, sen varsan daha güçlüyüz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!