Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ERSEÇKİN; “SEÇİME SARI LİSTE ADAYI OLARAK GİRECEĞİM”

ERSEÇKİN; “SEÇİME SARI LİSTE ADAYI OLARAK GİRECEĞİM”
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin; “Henüz tam olarak zafer ile taçlandırmadığımız İlçe başkanlığı görevimizi genel seçimlerde İYİ Parti’yi Çerkezköy'de 1. parti olarak çıkarmak adına bir kez daha mücadele edebilmek, bizlere güvenen arkadaşlarımızı arkamızı alarak daha güçlü siyaset yapabilmek adına, varlık gösterebilmek adına yeni dönemde 3. olağan kongremizde ben ve yönetime talip arkadaşlarımla birlikte kıymetli delegelerimizin Çerkezköy'ümüzün kamuoyunun huzurunda bir kez daha adaylığımızı açıklıyoruz. 27 Kasım sabahında sarı liste ile sandıklarda buluşmak üzere” dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Atın Erseçkin, düzenlenen kahvaltı programında 27 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan İYİ Parti Çerkezköy ilçe teşkilatının 3. Olağan Kongresinde, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Erseçkin, yaptığı konuşmada yönetimin ve partililerinin desteğini aldığını ve kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı.

“SESİMİZİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HAYKIRMAYA KARAR VERDİK”

İyi parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yapılacak kongre ile birlikte yol arkadaşlarıyla bir kez daha yola çıktıklarını belirterek, “Bugün burada çok güzel bir vazife için hep beraber toplanmış bulunmaktayız. Başladığımız günden bu yana hep birlikte emin adımlarla yürüdüğümüz kutsal davamızda bir kez daha yola çıkabilmek için bir yerden başlamamız gerekiyordu. Gündem ve çok fazla soru işareti yarattık. Neden bugüne kaldı sorusunun cevabı açıklamama başlamadan önce hemen belirteyim. Biliyorsunuz hâli hazırda mevcutta ilçe başkanı olarak görevime devam ediyorum. Bu açıklamanın etik kurallarda etik şartlarda devam edebilmesi için herhangi bir adaletsizliğe düşmemek adına tüm seçimle alakalı süreçleri bitirip en son dün seçim kuruluna teslim etmiş olduğumuz onaylı askıda itirazsız delege listemizi saat 17.20 itibariyle ilçe seçim kuruluna  teslim ettikten sonra yapmamız gereken bir görev kalmıştı o da sizlerin huzuruna çıkarak bir kez daha bu yolda emin adımlarla yılmadan bıkmadan, usanmadan bana güvenen davamıza inanan insanlarla birlikte yol yürüyeceğimizi herkese güçlü bir şekilde haykırmaya karar verdik” dedi.

“SEÇİME SARI LİSTE ADAYI OLARAK GİRECEĞİM”

Başkan Erseçkin, konuışmasını şöyle sürdürdü, “Ben bir eş, bir anne, bir evlat, bir kardeş, bir arkadaş en önemlisi vatan sevdalısı bir kadın olarak İYİ Parti’de siyaset yapmaya kuruluş günü öncesinde karar vermiş ve kurulduğu günden bu yana da hizmet etmiş bir bireyim. Henüz tam olarak zafer ile taçlandırmadığımız İlçe başkanlığı görevimizi genel seçimlerde İYİ Parti’yi Çerkezköy'de 1. parti olarak çıkarmak adına bir kez daha mücadele edebilmek, bizlere güvenen arkadaşlarımızı arkamızı alarak daha güçlü siyaset yapabilmek adına, varlık gösterebilmek adına yeni dönemde 3. olağan kongremizde ben ve yönetime talip arkadaşlarımla birlikte kıymetli delegelerimizin Çerkezköy'ümüzün kamuoyunun huzurunda bir kez daha adaylığımızı açıklıyoruz. 27 Kasım sabahında sarı liste ile sandıklarda buluşmak üzere. Genel başkanımıza bugüne kadar bana güvenerek bu kıymetli makamı bana teslim ettiği için teşekkür ediyorum. Yaşadığımız onca zorluğa onca çirkinliği onca kötülüğe rağmen yılmadan bıkmadan bana inanarak arkamda dimdik duran tüm yol arkadaşlarıma yol yürürken yol kazaları geçirip arada yol ayrımlarına düştüğümüz yol arkadaşlarımın da tekrar bana güvenerek aramıza katılarak benimle olmaları adına herkese çok teşekkür ediyorum. Kurucu ilçe başkanımız sayın Cemalettin Turlin İYİ Parti'nin hala Çerkezköy üyesidir. Aynı zamanda seçilmiş ilçe başkanı olarak tüzüğümüz gereği de doğal delegemizdir ve kendisinin hem oy kullanma hem de aktif olarak parti içinde siyaset yapma hakkı vardır. Henüz bizimle yol yürümek adına bir temasa geçmedi. Farklı arkadaşlarımla yol yürüme tercihi varsa da saygı duyuyoruz. Demokratik ortamda ve demokratik şartlarda ekibimizle birlikte bir kez daha zafer kazanmaya hazırız” dedi. Erseçkin, kongrenin 27 Kasım günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacağını ve tüm partililerin kongreye davetli olduğunu belirtti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!