Reklamı Geç
MSM SANİYELİ
optimed
Tekirdağ
18 Ekim, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    42.01
  • EURO
    49.08
  • ALTIN
    5727.3
  • BIST
    10.209
  • BTC
    106814.09$

“GÜÇLÜ TOPLUM, SEVGİYLE YOĞRULMUŞ BABALARLA KURULUR”

“GÜÇLÜ TOPLUM, SEVGİYLE YOĞRULMUŞ BABALARLA KURULUR”
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yüceer mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Hemşehrilerim,

Hayatımıza yön veren, bizlere sevgiyi, sorumluluğu, emeği ve mücadeleyi öğreten; ailesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Babalık, sadece bir sorumluluk değil; aynı zamanda bir sevgi, güven ve rehberlik makamıdır. Çocuğunun ilk kahramanı, ailesinin sarsılmaz direği olan babalar; toplumun temel yapı taşlarından biridir. Onların emeği, sevgisi ve varlığı; çocuklarımızın umutla büyümesinin, kentlerimizin huzurla gelişmesinin teminatıdır.

Bizler de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak; çocuklarımızın güvenle büyüyebileceği, ailelerin huzurla yaşayabileceği bir kent inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü inanıyoruz ki; güçlü bir toplum, güçlü ailelerle; güçlü aileler ise sevgiyle, emekle ve sorumlulukla yoğrulmuş babalarla kurulur.

Bu anlamlı günde, başta ebediyete irtihal etmiş babalarımızı rahmetle ve minnetle anıyor; tüm babaların Babalar Günü’nü sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle kutluyorum.”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!