Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

HACI RİŞVAN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

HACI RİŞVAN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
S.S. 61 Nolu Kızılpınar Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yapılan kongresinde seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Hacı Ali Rişvan, yeniden başkanlığa seçildi.

Kooperatifin Kızılpınar Mahallesi Çorlu Caddesi'ndeki binasında, yapılan kongreye kooperatifin 21 ortağının tamamı katıldı. Hacı Ali Rişvan seçimlere tek aday ve tek liste ile girdi. Olağan Kongrenin divan başkanlığını kooperatif üyelerinden İbrahim Buzkuş yapar getirildi ve katip üyeliğe ise Mustafa Yerlikaya seçildi.

RAPORLAR OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Kongre öncesi konuşan  S.S. 61 Nolu Kızılpınar Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Başkanı Hacı Ali Rişvan, “Kooperatifimizin 2023 yılı ve 26.Olağan Genel kurul toplantısını yapmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Yapacağımız toplantının hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Değerli vaktinizi ayırıp toplantıya katılmanızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede gündem maddelerine geçildi. Faaliyet raporu, denetim raporu, gelir gider ve tahmini bütçe okundu. Oylamaya sunulan her bir madde, oybirliğiyle kabul edildi.

RİŞVAN GÜVEN TAZELEDİ

Gündemin yedinci maddesinde yeni yönetim ve denetim kurulunun görev sürelerinin belirlenmesi görüşülürken, konuyla alakalı konuşan Başkan Hacı Ali Rişvan, “ Bundan evvel süre üç yıldı. Böyle devam etmesini talep ediyorum” dedi. İlgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Yapılan seçime tek aday giren Hacı Ali Rişvan yapılan oylama sonucunda kongreye katılan tüm üyelerin oyunu alarak bir kez daha güven tazeledi. Rişvan başkanlığındaki yeni yönetimde Necattin Göktaş, Özgür Ağgündüz, Mehmet Şahin, Servet Daşkıran, denetim kurulunda ise Tayfun Buzkuş, İsmail Turan yer aldı.  Tahahhüt A.Ş’den gelen haftalık hak edişler de oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin sekizinci maddesinde üye aidatları görüşülüp değerlendirildi. Gündem maddesi hakkında konuşan Başkan Rişvan, “Üye aidatlarımız hesaptan kesiliyordu. Bundan önce bin 500 TL’ydi. Ben Temmuz ayından itibaren 2 bin TL olmasını talep ediyorum” dedi. Yapılan bilgilendirmenin ardından bu gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Bir sonraki maddede huzur hakları görüşülürken, 7 bin 500 TL’den 10 bin TL’ye çıkartılması oy birliği ile kabul edildi. Gündemin onuncu maddesinde Tekirdağ Otopark Ulaşım Nakliye İmar Planlama İnşaat ve Tahahhüt A.Ş’den gelen haftalık hak edişler görüşülüp değerlendirilirken, bir sonraki gündem maddesinde ise intibak işlemleri görüşülüp karara bağlandı.

“24 YILDIR SİZLERLEYİZ”

Dilek ve temenniler kısmında teşekkür konuşması yapan Başkan Hacı Ali Rişvan, “24 yıldır kahrımı çekiyorsunuz. Herkesin malını kendim malım gibi korudum. 24 yılık kooperatif başkanlığım süresince kooperatifimizin en iyi yerlere gelmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadım. Sizlerin menfaatlerini sonuna kadar savundum. Bu noktalara gelmemizde her şeyin başı adalet, hakkaniyet olduğunu düşünmekteyim. Başkan olduğum süre boyunca bu düşünceden ayrılmayacağım konusunda sizlere söz veriyorum.  Bugün kongreye katılan siz değerli kooperatif ortaklarımıza ve basın mensupları olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!