Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“HEP BİRLİKTE DAHA İYİYE”

“HEP BİRLİKTE DAHA İYİYE”
13 Eylül 2017’de yayın hayatına günlük olarak başlayan Çerkezköy Ekspres Gazetesi, 3’üncü yılını kutluyor. Tarafsız habercilik anlayışıyla yola çıkan ve Çerkezköy, Kapaklı başta olmak üzere tüm Trakya’da halka en doğru ve hızlı bir şekilde haber vermek amacıyla kendini sürekli yenileyen Ekspres Gazetesi, üçüncü yılında da Basın Meslek İlkeleri’nden taviz vermeyerek çalışmalarını sürdürecek.

Çerkezköy Ekspres Gazetesi üçüncü yılını pasta keserek kutladı. Gazetenin üçüncü yılı nedeniyle konuşan Çerkezköy Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nurettin Akın; “ Siz değerli okuyucularımızla hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Sizlerden aldığımız güçle daha da büyüyerek yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bizi okumaya devam edin” dedi.

ÇALIŞANLARI İLE PASTA KESTİ

Çerkezköy’de ‘Tarafsız Gazete’ olarak yayın hayatına başlayan Ekspres Gazetesi, özel haberleri ile gündemin belirleyicisi oldu. Abartıdan uzak, gerçeklerden kopmadan, fikri takibi ön planda tutan Ekspres Gazetesi, üçüncü yılını da çalışanları ile pasta keserek kutladı. Üçüncü yılında da Basın Meslek İlkeleri’nden taviz vermeyerek çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Çerkezköy Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nurettin Akın; “Alanında uzman ve deneyimli kadromuzla gazetecilik meslek ilkelerinden taviz vermeyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Okuyucularımıza en hızlı ve doğru bir şekilde haberi ulaştıracağız. Hep birlikte daha iyiye gideceğiz, daha iyi olacağız. Şehrimizin gelişmesi için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğiz” dedi.

“GÜCÜMÜZÜ HALKTAN ALIYORUZ”

Çerkezköy Ekspres Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Gökçeli de, 3 yıl önce yayın hayatına büyük bir heyecanla başladıklarını ifade ederek; “Güzel günleri birlikte yaşamak için yola çıktık. Halktan kopmadan, gazeteciliğin verdiği sorumluluktan kaçmadan, gece gündüz mesai meftunu gözetmeden, siz değerli halkımıza en doğru haberleri tarafsız bir şekilde ilettik. Okuyucularımızla günden güne güçlenerek bu günlere eriştik. Bundan sonra görevimiz daha da zor. Günden güne gelişen teknoloji ile sosyal medyanın hayatımıza girmesi basılı medyaya çok büyük zorluklar yaşattı. Biz bu zorluklara göğüs gererek, gelişen teknolojiye ayak uydurarak ayakta kalmaya devam ettik. Bunu yapmamızda en büyük destekçimiz değerli okuyucularımızdı. Allah yolumuzu açık etsin. Daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız” ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından çalışanlar hep birlikte kuruluş yıldönümü pastasını kesti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!