Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

İNAN: “KIZILPINAR’A VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRDİK”

İNAN: “KIZILPINAR’A VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRDİK”
Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan; “Bu sezon ligin en iddialı takımını kurarak Süper Amatör’e yükseldik. Yönetim, teknik ekip ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Biz Kızılpınar’a sezon başında verdiğimiz sözü yerine getirdik” dedi.

Bu sezon Tekirdağ 1. Amatör Ligi’nde şampiyon olmasının ardından Play-Off’larda da başarısını sürdüren ve Süper Amatör’e çıkmaya hak kazanan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan Ekspres Gazetesi’ne konuştu. İnan, yakalanan başarıda, yönetim, teknik ekip, oyuncu ayırt etmeksizin herkesin emeği olduğunu ifade ederek; “Biz Kızılpınar’a verdiğimiz sözü yerine getirdik, destek veren taraftarlarımıza, yönetimimize, oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“SEZON BAŞI İDDİALI BİR TAKIM OLUŞTURDUK”

Sezon başında mücadeleci bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden İnan, başarı sırrını şu sözlerle paylaştı; “Sezon başı kaliteli, karakterli ve mücadele eden, bu ligi tanıtan bir ekip oluşturmaya çalıştık. Başkanımız imkanlar elverdiği ölçüde transferleri yaptı. Ağustos ayında topbaşı yaptık. İdmanlar hemen hemen tam sayıyla yapıldı. Hedefe kitlendik. Şampiyon olup Süper Amatör’e yükselmek istiyorduk. Yönetim ve teknik ekip olarak Süper Amatör’ü çok istedik. Karakterli, çalışan, mücadele eden takımı oluşturduk. Kırmızı kart cezalıları, sakatlananlarla birlikte eksiklerimiz de oldu ama biz mücadelemizi hiç bırakmadık. Sezon sonu Play-Off’lar vardı. Biz bu müsabakalara önem verdik. Ligi zirvede bitireceğimizi az çok tahmin ediyorduk. Tekirdağ’da ligin en kaliteli takımı bizdik. Play-Off’larda diğer takımdan hocalar da bizi favori olarak görüyordu. Ama maç sahada oynanıyor. Biz Play-Off’lara iyi başladık. A grubunu namağlup lider bitiren Çerkezmüsellim’i 6 golle devirdik. Bu bizim için moral açısından güzel bir sonuç oldu. Bu durum oyuncularda dezavantajda yaratabiliyor. Grubunu 17’de 17 yapmış takımı 6 golle yenmek futbolcularda ister istemez rehavet oluşturabiliyor. Ama bizde öyle bir sonuç olmadı. Diğer maçlarımızda da istediğimiz sonuçları alarak, play offları tamamladık. Kızılpınar’a verdiğimiz sözü yerine getirdik” diye konuştu.

 “BİZ BİR İLKİ BAŞARDIK”

Süper Amatör’e yükselerek, kulüp tarihinde bir ilki başardıklarını ifade eden İnan; “1960’larda kurulan bir kulübü bu seviyeye ulaştırmak bizlere nasip oldu. Kızılpınar’ı özlediği günlere ulaştırdığımız için oldukça mutluyuz. Süper Amatör’de altyapıya ağırlık vereceğiz. Altyapıdan A takıma açılan kapı olmak istiyoruz. Bölgemizin altyapıda gözle görülen eksikliği var. Biz de önce buradan başlamak istiyoruz. Sonrasında daha da detaylara ineceğiz. Adımız Kızılpınar ama önümüzdeki sene Çerkezköy’ün süper amatördeki tek temsilcisi olacağız, inşallah Çerkezköy halkı desteğini fazlasıyla gösterir. Süper amatörde dolu tribünlere oynamak takımımıza artı motivasyon katacaktır” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başta Kulüp Başkanı Birol Öztürk olmak üzere kulüp yöneticisi Okan Bitmez ve teknik ekibe teşekkürlerini ileten İnan; “Bu bir takım oyunu. Biz takım olarak güzel bir başarı yakaladık. Bu başarıyı yakalamamızda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Turgay
    15-02-2020 22:44

    Tebrik ediyoruz kızılpınarspor süper amatör çıkar

  • yorum avatar
    Çınar coşkun ÖNAL
    15-02-2020 22:12

    KIZILPINAR SPOR 1979 yılında kurulmuş olduğunu sitede okudum yoksa yanlışmı sisteme yüklendi Kızılpınar sporun 1983 2023 yıllarında bir çok maçına çıktım inşallah İsmail hocam ama 1960 olamaz diye düşünüyorum

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!