Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

İNDİRİM ANLAŞMALARI DEVAM EDİYOR

İNDİRİM ANLAŞMALARI DEVAM EDİYOR
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi sendika üyelerinin aile bütçelerine katkı sağlaması için her alanda indirim anlaşmalarını sürdürmeye devam ediyor. Türk-iş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Şubesi olarak yaptıkları indirim anlaşmalarının Türk-İş konfederasyonuna bağlı bölgedeki tüm sendika üyelerini ve birinci derecedeki ailelerini kapsadığını belirtti.

Merkezi Çerkezköy’de bulunan ve Trakya’da beş mağazası ile hizmet veren Vize Giyim Sanayi işyeri Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ile indirim anlaşması imzaladı. Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Vize Giyim Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Dinç indirim anlaşmasını Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesinde hayırlı olması temennisiyle imzaladılar. Yapılan indirim anlaşmasına göre Türk Metal Sendikasına üye işçiler ile birinci derecedeki yakınları ve Türk-iş Konfederasyonuna bağlı sendikaların üyeleri ve birinci derecedeki yakınları Vize Giyim Sanayi işyerinde yapacakları bay, bayan, çocuk giyimi, tuhafiye, gelinlik, nişanlık, sünnet, abiye, damatlık, ayakkabı, okul kıyafetleri, pantolon, bot, mont, çanta ve valiz, hırka, kaban gibi bir çok giyim eşyasından alışverişlerde yüzde 10 indirimli olarak faydalanacaklar.

“ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Vize Giyim Sanayi ile yapılan yüzde 10’luk indirim anlaşması protokolü sonunda Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Sendika üyelerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve aile bütçelerine katkı sağlamak için uzun bir süre önce başlattığımız indirim anlaşmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de bölgemizin önde gelen giysi sektörlerinden olan Vize Giyim Sanayi ile indirim anlaşması yaptık anlaşmamızın Türk Metal Sendikası üyelerimize ve Türk-iş Federasyonuna bağlı sendikalarımızın üyelerine hayırlı olsun” dedi.

“EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZE KATKI SAĞLAMIŞ OLCAĞIMIZDAN MUTLUYUZ”

Vize Giyim Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Dinç de, “Bugün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nde Murat Koçak ile Türk Metal Sendikası üyeleri ve Türk-İş Federasyonuna bağlı sendika üyelerini kapsayan indirim anlaşmasını imzalamaktan ve bu vesile ile emekçi kardeşlerimizin aile bütçelerine katkı sağlamış olacağımızdan son derece mutluyum. İndirim anlaşmamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!