Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

İSMAİL ÇELEBİ’DEN MANDALI’YA DESTEK AÇIKLAMASI

İSMAİL ÇELEBİ’DEN MANDALI’YA DESTEK AÇIKLAMASI
CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Çelebi, genel merkez tarafından Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen İrfan Mandalı’ya desteğini açıkladı. CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda basın açıklamasında bulunan Çelebi; “Biz hem Kapaklı’da hem de Tekirdağ’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını tekrar dalgalandırmak için can-ı gönülden çalışacağız. Tekirdağ’da hak ettiği yönetimi bulması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çelebi, genel merkez tarafından aday olarak belirlenen İrfan Mandalı’ya desteğini açıkladı. CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda basın açıklaması düzenleyen Çelebi, Kapaklı’yı yeniden kazanmak için sahada çalışacaklarını ifade etti. Çelebi’nin açıklamasına CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, kadın kolları, gençlik kolları, önceki dönem ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“KAPAKLI’NIN DERDİNİ DERT EDİNMİŞ HERKES ADAYIMIZDIR”

Parti teşkilatında yapılan açıklamada ilk konuşmayı İlçe Başkanı Emir Tarcan gerçekleştirdi. Diğer 7 adayın da destek sözü verdiğini hatırlatan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan; “8 tane aday adayımız vardı. Kapaklı’nın dertlerini dert edinmiş her bir vatandaşımız bizim adayımızdır. Bugünde onlara önderlik yapacak bir tane adayımız ortaya çıktı. Kendisi İrfan Mandalı oldu. Diğer 7 adayımız da kendilerine destek sözü verdi” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Diğer 7 aday adayıyla ortak bir şekilde mücadele edeceklerini ifade eden CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı; “İsmail Bey bizim siyasi arkadaşımız. Tarihi 14 Mayıs’a dayanıyor. 14 Mayıs’ın akabininde 28 Mayıs’ta da partimize katkı sunmuştur. Milletvekili statüsünde sahada güzel çalışma yaptı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Bunun ardından yine Kapaklı’da, yerelde de çalışma gerçekleştirdi. Sahada gerçekten çalışarak kendisini tanıttı. Değerli ilçe başkanımızın ifade ettiği gibi diğer 8 aday adayımız arasından biri çıktı. Genel merkezimiz İrfan Mandalı ismini layık gördü. Bizim için 7 aday adayı arkadaşımız da, yerelle ilgili istekleri olduğunda katkılarını tabiki de alacağız. Aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Tüm siyasi partilere gönül vermiş vatandaşları Cumhuriyet Halk Partisi’ne davet eden Mandalı; “İflas etmiş bir belediye var. 2019’da vatandaşlarımız bunun farkına varamadı. Şimdi pişman olduklarını söylüyorlar. Biz yine çalışacağız. Bunları vatandaşımıza aktaracağız. Bu birlikteliği sağlamamız gerekiyor. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kademe yönetimimizle birlikte emireri gibi çalışan Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş arkadaşımızla devam edeceğiz. Bizim oylarımız yeterli olmadığı için diğer partilere gönül vermiş vatandaşlarımızı da yanımıza çekmemiz gerekiyor. Biz onları da yanımıza aldıktan sonra 31 Mart’tan itibaren geçici olarak bıraktığımız Kapaklı Belediyesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Sonrasında konuşma gerçekleştiren İsmail Çelebi de; “Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetin kuruluşu ile birlikte Kuvay-i Milliye ruhuyla kurulmuş bir partidir. Ve 100 yıldır ülkemize yön veren, sorunları çözen ve örgütlü mücadelenin başını çeken partimizdir. Ben de bu partinin uzun yıllardır emekçisiyim. Bizim amacımız halkımıza hizmet etmek için önce milletvekili adayı olarak sahaya çıktım. Sonrasında yerel seçimler için bölgemizde çalışma yürüttük. Partim adına çalıştım, İsmail Çelebi olarak çalışmadım. Kaybettiğimiz belediyeyi yeniden kazanabilmek için uzun süre sahadaydık. Partimizde 8 adaydık. Ve üst kuruldan alınan kararla birlikte İrfan Mandalı başkanım Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikmek için seçildi. Kapaklı’yı bir şehir yapmak için var gücümüzle İrfan başkanımızın sonuna kadar yanında olacağız. Burada kişisel siyaset yapılmıyor. Burada halkçı belediyenin siyaseti yapılıyor. Ben de halkçı bir insanım. Bu şekilde mücadelemizi gösterdik. Tüm parti üyelerime, yönetimimize, bu sürece emek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz hem Kapaklı’da hem de Tekirdağ’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını tekrar dalgalandırmak için can-ı gönülden çalışacağız. Tekirdağ’da hak ettiği yönetimi bulması için var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte tüm saha bilgimi başkanımıza anlatacağım. Kapaklı’nın daha yaşanabilir bir kent olması için katkımı sunacağım” dedi. Çelebi’nin açıklamasının ardından partililer birlik, beraberlik mesajı verdiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!