Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

İYİ PARTİ'DEN KIZILPINAR'DA ESNAF ZİYARETİ

İYİ PARTİ'DEN KIZILPINAR'DA ESNAF ZİYARETİ
İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Kazım Rıfkı Ayan, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri Kızılpınar’da esnaf ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette esnafın ve vatandaşların sorunları dinlendi.

İYİ Parti yöneticileri, Çerkezköy’ün en kalabalık mahallelerinden Kızılpınar’da esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundular. Gerçekleştirilen ziyarette vatandaşların ve esnafların genel sıkıntısı ekonomi olarak gözlemlendi. İYİ Parti’nin liyakatli yöneticileri ile sorunların çözüleceğini ifade eden İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yok. Kimse umutsuzluğa düşmesin. İYİ Parti iktidarında ülkemizin her bir ferdinin tüm sorunlarını çözeceğiz” dediler.

“SORUN ÇOK, GELEN YOK”

Alkaya, Erseçkin ve Ayan ziyaret programı kapsamında Kızılpınar’da vatandaşları dinledi. İYİ Parti temsilcilerini görmenin mutluluğuyla sorunlarını bir bir anlatan vatandaşlar, çözüm inancını İYİ Parti’de gördüklerini aktardılar. Sorunların çok olduğunu fakat kendilerine ulaşan olmadığını ifade eden vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşadıklarını, pandemi yardımlarının kendilerine ulaşmadığını, yasaklardan dolayı yaşanan mağduriyetlerini aktardılar. AVM’lerin karşısında küçük esnafın ezildiğini ifade eden esnaflar da, kendi işletmelerinin kapalı olmasından dolayı ciddi geçim sıkıntısı yaşadıklarını söylediler. Esnaf ve vatandaşın borçlandırıldığını ve borçları kapalı olmalarından dolayı ödeyemediklerini aktaran esnaflar, yaşadıkları sıkıntıları aktardılar. Yaklaşık 50 bin vatandaşın ikamet ettiği Kızılpınar’da ATM ve bankaların gelmediğinden dolayı da dert yanan vatandaşlar, sorunların çözümü için destek istediler.

“ÇÖZÜLEMEYECEK HİÇBİR SORUN YOKTUR”

Türkiye’nin potansiyeli olan bir ülke olduğuna dikkat çeken Alkaya, “Çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. Türkiye potansiyeli olan bir ülke. Yeter ki milletin hazinesi, eşe, dosta yandaşa değil de milletimize aktarılsın. Bizler bu düzene son vereceğiz. Milletimiz için çalışacak, milletimizin yanında olacağız. Saha gezilerimizde sizlerin ilgisi bizleri de mutlu ediyor ve daha da güçlendiriyor. İnşallah daha güzel bir ülke hayaliyle çıktığımız bu yolda muvaffak olacağız” dedi. Esnaf ve vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini aktaran Alkaya, ziyaretlerini sürdüreceklerini kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!