Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPAKLI GENÇLİK FESTİVALİ 20-21 AĞUSTOS’TA DÜZENLENECEK

KAPAKLI GENÇLİK FESTİVALİ 20-21 AĞUSTOS’TA DÜZENLENECEK
Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilecek Kapaklı Gençlik Festivali 20-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek. Festival kapsamında 20 Ağustos Cumartesi günü Kazak Gölü Mesire Alanı’nda çocuk ve gençler için birbirinden farklı sportif etkinlikler ve yarışmalar yapılacak. 21 Ağustos Pazar günü ise İlçe Stadı’nda düzenlenecek konserde ünlü şarkıcı Irmak Arıcı sahne alacak.

Kapaklı Belediyesi 7’den 70’e tüm vatandaşları kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle buluşturmaya, kent yaşantısı ve sosyal hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Temmuz ayı içerisinde düzenlenen ve her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği 2.Kapaklı Pınar Şenliği’nin ardından bu sefer de gençlere özel Kapaklı Gençlik Festivali düzenlenecek.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİK VE YARIŞMALAR OLACAK

Gençleri ve çocukları bir araya getirecek Kapaklı Gençlik Festivali 20 Ağustos Cumartesi günü Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenecek etkinliklerle başlayacak. Özel olarak hazırlanacak alanda tırmanma duvarı, canlı langırt, şut becerisi, basket makinesi, survivor parkuru, aktiviteli kaydırak, karaoke gibi farklı etkinlik ve yarışmalar gün boyu sürecek.

ÜNLÜ ŞARKICI IRMAK ARICI SAHNE ALACAK

Kapaklı Gençlik Festivali 21 Ağustos Pazar günü İlçe Stadı’nda düzenlenecek konserler ile devam edecek. Aykut Pala’nın sunuculuğunu yapacağı konserde saat 20.00’da DJ Onur Yıldız sahne alacak.  Ardından Türk pop müziğinin sevilen ismi Irmak Arıcı vereceği konserde birbirinden güzel şarkılarını gençler için söyleyecek.

"TÜM GENÇLERİMİZ DAVETLİDİR"

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizin bölgemizde ve ülkemizde tanıtımına katkı sağlamak, 81 ilden vatandaşımızın kardeşçe yaşadığı ilçemizde sosyokültürel dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Genç nüfusu 30 bine yakın olan ilçemizde düzenlendiğimiz kültürel, sanatsal ve sportif kurs ve etkinlikler, Yaz Spor Kursları, park ve sosyal yaşam alanları, Kapaklım Genç Kart gibi faaliyetler ve projelerle geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin hayatına dokunmaya, onlara her konuda destek olmaya devam ediyoruz. “Kapaklı Genç Fest” adıyla ilk kez düzenleyeceğimiz ve sportif etkinlikler ile konserlerin olacağı festivalimize tüm gençlerimizi davet ediyorum.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!