Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KARACA GÜVEN TAZELEDİ

KARACA GÜVEN TAZELEDİ
Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi’nin olağan genel kurulu Çerkezköy Belediye Konferans Salonu’nda yapıldı. Yapılan seçimde kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alan Hüseyin Karaca ve listesi seçimleri kazandı.

Kongre açılış ve yoklamanın ardından Divan heyetinin seçimi ile devam etti. Kongre divan başkanlığına Avukat Erdoğan Ünal, Kongre divan katipliklerine Talip Aksoy ve Ebubekir Akman getirildi. Divan heyeti oluşumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

RAPORLAR OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İlk gündem maddesi olan faaliyet raporu Şube Başkanı Hüseyin Karaca tarafından okundu. Sonra Şube yönetim kurulu üyesi Abdulgani Yüce, denetim ve gelir gider hesap raporunu okudu. Ardından Şube Sekreteri Yonca Demirtaş faaliyet raporunu okudu. Raporlar tek tek oylamaya sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi.

“ÇALIŞMALARIMIZDA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Raporların oylanmasının ardından kısa bir konuşma yapan Şube Başkanı Hüseyin Karaca, “Bildiğiniz gibi Türk Kızılayı 1868 yılından bu yana hizmet veren ülkemizin önemli bir insani kuruluşudur. Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarını yeni dönemde de artarak devam edecektir. Bugün kongremize katılarak yanımızda olan başta 26. Dönem Tekirdağ Milletvekilimiz sayın Ayşe Doğan olmak üzere Çorlu, Kırklareli, Lüleburgaz ve Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz olmak üzere tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongremizin ülkemize, ilimize ve Çerkezköy’ümüze hayırlı olmasını diliyorum. Kongremize çelenk gönderen kurum ve kuruluşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

Karaca’nın ardından konuşan Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz de, “Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. Hüseyin Karaca ve ekibi şube başkanlığı görevine geldikleri günden bu yana inanılmaz bir çalışma sergilediler. Onların yaptıkları çalışmalar bu güne kadar yapılan çalışmalardan kat kat çok oldu ve yeni dönemlerinde de yapacakları çalışmaların artarak devam edeceğine inanıyor ve kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Hüseyin Karaca ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

HÜSEYİN KARACA GÜVEN TAZELEDİ

Yapılan seçim sonunda Hüseyin Karaca Başkanlığındaki Türk Kızılay Çerkezköy Şube yönetimine Ayşe Doğan, Necmettin Gül, Serdal Büyükkaban ve Habibe Yeşil seçildi. Denetim Kurulu üyeliklerine Zeynep Çiftçi ve Abdulgani Yüce getirildi. Genel Merkez Genel Kurul Asıl üyeliklerine de Ayşe Doğan, Necmettin Gül, Erdoğan Ünal ve Ömer Diler seçildiler.

KATILIMCILAR

Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Kongresinde 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, Türk Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Volkan Göç, Türk Kızılay Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz, Türk Kızılay Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Gamsız ve dernek üyeleri katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!