Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAZAK GÖLÜ FESTİVALİ’NDE ON BİNLER BİR ARAYA GELDİ

KAZAK GÖLÜ FESTİVALİ’NDE ON BİNLER BİR ARAYA GELDİ
Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kazak Gölü Festivali’nin ilk günü muhteşem Pyro Lazer Show, DJ Barış Kalem ve ünlü şarkıcı İrem Derici konseri ile tamamlandı. On binlerce vatandaşın bir araya geldiği festival renkli görüntülere ve eğlencelere sahne oldu.

Kapaklı Kazak Gölü Festivali’nin 3’üncüsü coşku ile başladı.

PYRO LAZER SHOW BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Festivalin ilk günün de Kapaklı Belediyesi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı stantlar festival ziyaretçilerinin uğrak alanlarından oldu.  İlk gün coşkusu gün boyu devam ederken Dj Barış Kalem’in performansı ve Pyro Lazer Show büyük beğeni topladı. Gece boyu süren Lazer Show, Kazak Gölü semalarında muazzam bir görüntü oluşturdu.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞE ÖNEM VERİYORUZ”

Festival alanını dolduran on binlerce vatandaşa seslenen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, 81 ilinden gelerek Kapaklı’yı yurt edinmiş sevgili hemşehrilerim hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizde zihniyet değişimini her alanda hayata geçirmeye ve gelişimi sürdürülebilir kılmaya gayret ediyoruz. Klasik belediyecilik anlayışının yanı sıra sosyal belediyeciliğe büyük önem veriyor, bebeklerimizden gençlerimize, kadınlarımızdan kıymetli büyüklerimize kadar tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya gayret ediyoruz.” dedi.

 “ZAFER BAYRAMI COŞKUSU YAŞAYACAĞIZ”

Başkan Çetin, konuşmasının devamın şunları söyledi: 2’incisini düzenlediğimiz Pınar Bulvarı Şenliğimiz ile, ilkini düzenlediğimi Kapaklı Gençlik Festivalimiz ile ve bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz Kazak Gölü Festivalimiz ile Kapaklımızın adını bölgemizde ve ülkemizde duyurmaya devam Ediyor, sadece ilçemizin değil tüm Trakya’nın kent yaşamı ve sosyal hayatına katkı sunuyoruz. Festival coşkumuzu 30 Ağustos Zafer Bayramımızla birleştireceğiz ve hem Zafer Bayramımızı kutlayacağız hem de festivalimize yakışır bir son gece yaşayacağız.  Buraya, uzaktan yakından gelen tüm hemşehrilerime sevgilerimi, saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

İREM DERİCİ SAHNE ALDI

Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in konuşmasının ardından sahneye ünlü pop şarkıcısı  İrem Derici geldi. Derici, sevenlerinin büyük ilgisi ile karşılaşırken, sevilen şarkılarını Kapaklılılar için seslendirdi. Gecenin sunuculuğunu yapan Özlem Yıldız’ın doğum günü olması dolayısıyla Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve İrem Derici, Özlem Yıldız’a sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Konserin sonunda Çetin, sanatçı Derici’ye çiçek ve teşekkür şilti takdim etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!