Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KIZILPINARSPOR SÜPER AMATÖR’ÜN YENİ TAKIMI OLDU

KIZILPINARSPOR SÜPER AMATÖR’ÜN YENİ TAKIMI OLDU
Tekirdağ 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Kızılpınarspor, Play Off’ta Ergene Kırkgöz Gençlikspor takımını 3-2 mağlup ederek, geçen sene kapısından döndüğü Süper Amatör Lig’e yükseldi. Taraftarlar tarafından ‘İmparator’ lakabı ile anılan Kızılpınar Teknik Direktör’ü İsmail İnan, kupalarına bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz sene de Tekirdağ 1 Amatör’de şampiyonluk yaşayan fakat Play Off’ta Süper Amatör’ün kapısından dönen Kızılpınarspor, bu sene hedefine ulaştı.

“ÇOK BÜYÜK EMEK HARCADIK”

Şampiyon takımın teknik direktörü İsmail İnan yaptığı açıklamada: “Geçen hafta alınan farklı bir Mürefte galibiyetimiz vardı. 3 maç, 2 galibiyet 6 puan toplamıştık. Henüz Play Off bitimine 2 hafta olmasına rağmen bu hafta galibiyetle ayrılmamız durumunda Süper Amatör’e çıkacaktık. Bunun bilinciyle bütün hafta çalıştık. Maça iyi motive olduk. karşı takımı da yakından tanıyoruz, geçen sezonda Play Off’ta rakibimizdiler. Onların da maça asılacağını biliyorduk. İki takımda açık futbol oynayınca çetin geçen bir maç oldu. Neticesinde maçı kazanan taraf biz olduk ve 2 sezondur hedef koyduğumuz Süper Amatör’e yükseldik. Bu arada bizler için çok önemli, kanayan yaramız olan önemli bir konuya değinmek istiyorum. Bu sezon ve geçen sezon hakem hatalarından bıktık, usandık. Bakın bunu Süper Amatör’e çıkmış bir hoca olarak söylüyorum böylesine eğitimsiz, bizimle sahada alay eden, egosunu sergileyen, külhanbeylik yapan, ikili diyaloğu hiç olmayan %80’nini oluşturan hakem grubu var. İnşallah önümüzdeki sene bu konuya kalıcı çözümler getirirler. Onların 90 dakika egosunu göstermeye çıktığı maç; bizim 5 ayımıza mal oluyor. En önemlisi bunu birilerinin anlatması gerekiyor. İnşallah sesimizi duyarlar. Bu sebeplerle birlikte koca yürekli takımı sadece tebrik etmek hafif kalır Ağustos ayında çıktığımız bu yola çok büyük emek harcadık. Belki dışardan bazı şeyler basit gözüküyor ama çok büyük emek, çok büyük çaba vardı. 5 aylık gibi bir süre çetin geçen maçlar, sakatlıklar, cezalı duruma düşenler kısacası birlikte güldük, birlikte üzüldük. Çalıştık, çabaladık düştük, kalktık istediğimiz zafere ulaştık. Aslında bu birliktelik geçen sezonun birlikteliği. Geçen sezon göreve geldiğimde sıfırdan bir takım yaratmaya çalıştık. Grup şampiyonluğu elde ettik. Bu da Kızılpınar tarihinde bir ilkti sonrasında Play Off’larda finalde kaybetmiştik.” ifadelerine yer verdi.

“DOĞRU İŞLER, DOĞRU KİŞİLERLE YAPILIR”

Herekse teşekkürlerini ileten İnan, “Bu sezon, geçen senenin iskeletini koruyup üzerine karakterli, disiplinli, bu ligin tozunu yutmuş futbolcularla harmanlayıp güzel bir ekip yaratmaya çalıştık. Bir aile olduk. Futbolcusu, yönetimi, hocası bu sene gerçekten şahsım adına böyle bir takımı çalıştırmaktan büyük keyif aldığım seneydi. Bizleri bu kötü ekonomide amatörün zor koşullarında hiçbir şekilde mağdur etmeyen kulüp başkanımız Birol Öztürk’e yöneticilerimiz Okan Bitmez ve Osman Er’e teşekkürü borç bilirim. Tabi burada Okan Bitmez’in hakkı çok büyük her anını benimle ve takımla geçirdi. Antrenman dışı her dakikamız birlikte Kızılpınar için geçti, emeği büyüktü çok şükür ki verdiğimiz sözler harcadığımız emek sonuçsuz kalmadı ve mutlu sonu yaşadık. Kızılpınarspor daha iyi yerleri hak ediyor,  yeter ki destek çıkılsın, unutulmamalıdır ki doğru işler, doğru kişilerle yapılır.” dedi.

“4 SENEDE 3 ŞAMPİYONLUK KOLAY DEĞİL”

Şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Kulüp Başkanı Birol Öztürk, “4 senede 3 şampiyonluk kolay değil. Emek var. Futbolcuların, teknik heyetin, yöneticilerimizin çok büyük emeği var. İsmail hocamız bu dönemde çok verimli çalıştı. Herkese çok teşekkür ediyorum.  Tabi spor kulübü işleri kolay yürümüyor. Çerkezköy’de kulüpler birbirine destek olmuyor. Acı bir şey bu. Umarım bundan sonra daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Turgay
    15-01-2020 11:33

    Çok sevindim Allah yolunuzu açık etsin

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!