Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KÖKSAL, “İKTİDAR ÇARESİZ OLABİLİR AMA TÜRKİYE ÇARESİZ DEĞİLDİR”

KÖKSAL, “İKTİDAR ÇARESİZ OLABİLİR AMA TÜRKİYE ÇARESİZ DEĞİLDİR”
Çerkezköy’de faaliyet gösteren Dilka – Best Group Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Köksal son aylarda yaşanan ekonomik durumla ilgili basın açıklamasında bulundu. HK Bistro'da düzenlenen programda Köksal, insanların alım gücünün her geçen gün düştüğünü, mülteci sayısının artması ile iş alanlarında daralma ve ucuz işçilik gücünün oluştuğunu bu nedenle sorunların arttığını söyledi.

Dilek Köksal, “Son süreçte yaşanan ekonomik durum hepimizin malumu. Bizler Çerkezköy'de bu krizi daha derin hissediyoruz. Daha derin hissetmemizin sebebi ise, bu bölgenin bir sanayi şehri olmasıdır. İlçemizde faaliyet yürüten çok sayıda fabrika ve iş kolları vardır. Malumunuz olduğu üzere şahsen benim de ortakları arasında yer aldığım Dilka Best Group ilçemiz ve çevre illerde faaliyet yürüten fabrika ve iş yerlerine çeşitli pozisyonlarda eleman temin eden bir ticari kuruluştur. Her ne kadar fabrikalarda, çeşitli iş yerlerinde çalışıyor olsalar da bizim temin ettiğimiz elemanların maaş, üniforma vs gibi özlük işleri şirketimiz üzerinden yürütülmektedir. Dolayısı ile çalışanlarımız sıkıntılarını bizlerle paylaşmaktadır. Bölgemiz geniş iş imkanlarına sahip olmakla birlikte son zamanlarda yaşanan ekonomik kriz yine en çok bölgemizi etkilemektedir“ dedi.

“İKTİDAR ÇARESİZ OLABİLİR, ANCAK TÜRKİYE ÇARESİZ DEĞİLDİR”

Köksal açıklamasını şöyle sürdürdü, “Alım gücünün her gün düşmesi, mülteci sayısının artması ile iş alanlarının daralması ve ucuz iş gücünün oluşması var olan sorunları daha da çoğaltmaktadır. Bizler çalışanlarımızın içinde bulunduğu ekonomik sorunların bir nebze hafifletilmesi için iş yerleri ile yaptığımız görüşmelerde işverenlerin de zor durumda olduğu gerçeği ile karşı karşıya kalıyoruz. Bizler iktidardan elle tutulur somut çareler çözümler beklemekteyiz. Ancak iktidar sürekli gündem değiştirerek çalışanların, ezilenlerin hakkını korumaktan uzak bir görüntü çizmektedir. İktidar çaresiz olabilir ancak Türkiye çaresiz değildir. Vakti geldiği zaman Türkiye çaresini de bulmayı bilecektir” ifadelerini kullandı.

“PARTİMİN VERECEĞİ GÖREVLERE TALİBİM”

Dilek Köksal konuşmasının ardından basın mensuplarının enflasyonla ilgili sorularını şu sözlerle cevapladı; “Son aylarda Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz en çok dar gelirlilerimiz ile asgari ücretlilerimizi etkiledi. Asgari ücretle çalışanlar daha zamlı maaşı ellerine almadan maaşları eridi. Bu nedenle asgari ücretlilerimiz ve dar gelirlilerimiz geçim sıkıntısı çekmektedir. Az öncede belirttiğim gibi ekonomik kriz bir çok işyerini de etkiledi. Ancak Bundan etkilenmeyen çok çok zengin olanlar etkilenmedi” dedi. Seçimlerinde milletvekilli adayı olmayı düşünüyor musunuz sorusuna da şu cevabı veren Köksal; ”Şu anda İyi Parti Çerkezköy Belediyesi Meclisi üyesiyim. Şunu kesin olarak söylüyorum önümüzdeki belediye seçimlerinde meclis üyesi olmayacağım. Milletvekilli ya da belediye başkanlığı gibi şu anda bir düşüncem yok. Parti büyüklerim zamanı geldiğinde bu konularda görev verir ise verilen her göreve talibim. Bu konuda zamanı gelinde detaylı açıklamalarda bulunurum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!