Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KOZUVA; “RAHMİ YILMAZ GİBİ OLMAMAMIZ LAZIM”

KOZUVA; “RAHMİ YILMAZ GİBİ OLMAMAMIZ LAZIM”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, basın toplantısı düzenledi. Kurumun ve şahsının geleceğine dair çok önemli açıklamalarda bulunan Kozuva, TOBB Başkanına, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek gelecek dönemde yapılacak olan seçimlere aday olmayacağını ifade etti.

Kozuva, “Bu makama gelirken amacımız bölgemize hizmet etmekti. Odamızı Dünya’da tanınan bir marka haline getirdik ve bu çalışmaların hiçbiri makam sevdası ile değil insan sevgisi ile gerçekleşti” dedi.

“ADAY DEĞİLİM”

Süleyman Kozuva aday olmayacağını açıklarken, kendisine yeniden adaylık noktasında destek veren herkese teşekkür etti ve gençlerin aday olmasının daha önemli olduğunu söyleyerek “Ne varsa gençlerde var” dedi.

“TECRÜBEMİ AKTARACAĞIM”

Kozuva, adaylık tarafında destekleyeceği ismin kendi yönetiminden çıkacak biri olduğunu söylerken, kim kazanırsa kazansın tecrübesi ile yanında olacağını dile getirdi.

“MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ”

Kozuva, makamların gelip geçici olduğunun unutulmamasını belirtirken, “Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali Rahmi Yılmaz gibi olmamamız lazım. Umarım bir gün o da bırakır. Kendisi yıllardır uğraşıyor fakat bir yere gelemedi. 23 Nisan öncesi olsaydı 1 günlüğüne koltuğu ona verecektim” dedi.

“VERİLECEK GÖREV OLURSA”

Kozuva, koltuğa ihtiyacı olanların değil koltuğun kendilerine ihtiyacı olan kimselerin bir yerlere gelmesinin daha önemli olduğunu söylerken, kendisine yöneltilen siyasi bir hedefi olup olmadığı yönündeki soruya ise “Siyaset önemli değil, siyasette görev istenmez. Eğer görev verilecek olursa en iyi şekilde yerine getiririz” dedi.

“SEÇİME HİLE KARIŞMADI”

Rahmi Yılmaz’ın seçime hile karıştığı yönündeki eleştirilere ise Kozuva, “Eğer çok meraklısı olsaydık görevi bırakmazdık. Yılmaz’ın bunu dile getirmesinin nedeni ağır bir hezimete uğramasıdır” dedi.

“HİZMETLER HAKKINDA”

Kozuva, 20 senelik odada 1 okul yapıldığını açıklarken, kendi dönemlerinde 3 okul yapıldığından bahsetti. Ayrıca yapılan hizmetleri bıraktığı zaman daha iyi açıklayacağını ifade etti.

BASIN NEDEN TOPLANTILARA ALINMADI?

Basının meclis toplantılarına alınmaması hakkında da konuşan Kozuva, bu durumun Rahmi Yılmaz’ın hastası olduğunu ifade etti. Kozuva, “Rahmi Yılmaz, kendisine mikrofon uzatıldığı zaman şov yapıyor. Yılmaz’ın açıklamalarına basın tarafından çok fazla yer verilmesi sebebiyle toplantıları basına kapalı yapmaya karar verdik” dedi. Ayrıca sarı, mavi, kırmızı listelerin kaldırılması gerektiğini ifade eden Kozuva, kendi döneminde yapılan hatalar için özür diledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!