Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÖĞE; “ÇERKEZKÖY’Ü ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKURDAN KURTARACAĞIM”

ÖĞE; “ÇERKEZKÖY’Ü ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKURDAN KURTARACAĞIM”
Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “MHP ile birlikte Çerkezköy’e hak ettiği hizmeti getirmeye çalışacağız. Çöpten, çamurdan, çukurdan Çerkezköy’ü kurtaracağız. Şehrimiz güzel olursa işlerimiz güzel olur. İşlerimiz güzel olursa insanımız mutlu olur. Çerkezköy hak ettiği hizmete kavuşturacağımıza inanıyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Keleş tarafından düzenlenen organizasyonda Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Malatyalılarla bir araya geldi. Çerkezköy Malatyalılar Derneği’nde düzenlenen programa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda Malatyalı vatandaş katıldı.

“HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

Düzenlenen programda, dernek başkanı Bayram Keleş, yaptığı konuşmasında katılımları için Öğe ve beraberindekilere teşekkür etti. Sonrasında konuşan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Keleş; “Tüm üyelerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Meclis üyesi açıklamasında AK Parti İlçe Başkanım Salih Azbay’a ve Belediye Başkan Adayımız Abdullah Öğe’ye bizleri onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Bu süreçte hepinizin arkamda olduğundan eminim. Hep beraber çalışacağız, hep beraber kazanacağız inşallah” diye konuştu.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber de şu konuşmayı gerçekleştirdi; “Birliğimiz daim olsun. Biz Malatya’yı Anadolu’nun çok kıymetli bir yeri olarak biliyoruz. Birçok Malatyalı hemşerilerimizle dostluğumuz arkadaşlığımız var. Sizler Cumhur İttifakı’nın birer parçasısınız. Sizlerin eşine, dostuna Cumhur İttifakı’nı desteklemesi için destek istiyorum” dedi.

“BİZİM İÇİN BİRİNCİ DE YİRMİ SEKİZİNCİ SIRADA BİRDİR”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay da bir konuşma gerçekleştirerek; “Az önce başkanım sıralamadan bahsetti. Bizim için 1 ve 28’inci sıra arasında hiçbir fark yok. Bizler Cumhur İttifakı’nın kazanacağı şekilde mücadele edeceğiz. Bizler nüfus sıralamasına göre yapmadık meclis listemizi. Eğer öyle yapsaydık Malatyalılar biraz daha aşağıda kalacaktı. Ama biz bunu gözetmeksizin Malatyalıların ne kadar vefakar, cefakar olduğunu biliyoruz. Bu anlamda Malatya’ya sıralama anlamında değil, daha fazla isim verilebilirdi. Ama biz sıralama anlamında daha önce sıralara yer verdik. Hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“ÇERKEZKÖY’Ü HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞTURACAĞIM”

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe de yaptığı konuşmasında; “Çerkezköy’le ilgili yapacağımız projelerimizin tanıtımında hep birlikte olacağız. Gerçek Belediyecilik’i sadece Çerkezköy sloganıyla siz değerli hemşerilerimize tanıtacağız. Bizleri davetiniz için teşekkür ederiz. Burada Mehmet kardeşimiz artık seçildi inşallah. Meclis üyemiz kendisi. Adem İçli. O da bizlerle birlikte. O da zaten bizi güzel bir şekilde temsil etti. Bu dönemde de tecrübelerinden faydalanacağız. Mehmet kardeşimizi hemşerileriyle hep bir arada olmasından ve insan ilişkilerinin iyi olmasından dolayı meclis üyesi seçtik. Birçok arkadaşımız var aramızda. Çerkezköy’ün her mahallesinde hemen hemen bulundum. Oralarda birçok Malatyalı hemşerilerimiz var. Şimdi 2018’de Tekirdağ’da 7 milletvekili seçiliyordu bana 6’ncı sırayı verdiler. Tek elimle gösteremiyordum sıramı. Ama biz dersimize çalıştık. Sıramızı önemsemedik. Hem Malatyalı hemşerilerimizi hem de halkımızı mahcup etmemek için Tekirdağ’ın tüm ilçelerini dolaştık. Nedense bana hep Ramazan Ayı denk geliyor. Saat 08:00’de Şarköy’de olacağız dediler o dönemde, kalktık gittik. Yunanistan sınırındaki vatandaşlarımızın da elini öptüm. Geçen seçimlerde 8 milletvekili vardı 5’inci sırayı verdiler. Bu kez tek elimle gösterebiliyordum. Ben tüm vatandaşlarımızın o dönemde de yanında oldum. O dönemde de Ramazan Ayıydı. Meclis üyeliği sadece el kaldırmak indirmek değil. Nasip olursa 20’li sıralardan bile meclis üyemiz olacak. Daha çok arkadaşımızla Çerkezköy’ün hak ettiği hizmete kavuşturma amacındayız. Bu arkadaşımız teşkilatımız adına üzerine düşeni yaptı. Bu kardeşiniz bu arkadaşlarla birlikte belediyeyi yönetmeye talip oldu. Şimdi 31 Mart’ta elinizde büyük bir fırsat var. Aramızda birlik ve beraberlik duygusunu gösterirsek, bu Anadolu insanının Çerkezköy’e neler katabileceğini herkes görecek. Bizler Gönül İttifakı’nı kurduk. MHP ile birlikte Çerkezköy’e hak ettiği hizmeti getirmeye çalışacağız. Çöpten, çamurdan, çukurdan Çerkezköy’ü kurtaracağız. Şehrimiz güzel olursa işlerimiz güzel olur. İşlerimiz güzel olursa insanımız mutlu olur. Çerkezköy hak ettiği hizmete kavuşturacağımıza inanıyorum. Yine beraber olacağız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!