Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÖZCAN: “İKİNCİ DALGA GELDİ, YENİ NORMALE ÇOK ÇABUK GEÇEMEYECEĞİZ”

ÖZCAN: “İKİNCİ DALGA GELDİ, YENİ NORMALE ÇOK ÇABUK GEÇEMEYECEĞİZ”
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, beraberinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Burada Oda Başkanı Süleyman Kozuva ile bir araya gelen Özcan, teşkilat olarak esnaf ve oda ziyaretlerine hız kazandırdıklarını söyledi.

“PANDEMİNİN BİZE ÖĞRETTİĞİ ÖNEMLİ ŞEYLER VAR”

Pandeminin işyerlerini, ekonomiyi, esnafı ve siyaseti etkilediğini kaydeden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “İkinci dalga geldi, gördük ki yeni normale çabucak kavuşamayacağız. Çok insanımızı kaybettik Allah onlara da rahmet eylesin. İnşallah aşı ile birlikte bu süreci hep birlikte aşacağız. Nisan ayından sonra ümit ediyoruz Türkiye geleceğe güvenle bakan bir ülke olacak. Yerli aşı çalışmaları devam ediyor. Tahmin ediyorum Nisan ayına kadar Almanya ve Çin’den gelen aşılarla önce sağlık çalışanları aşılanacak, sonra kronik rahatsızlığı olanlar ve 65 yaş üstü olanlar aşılanacak. Aşılamalar bu hafta başlayacak. Tahmin ediyorum Nisan ayında da yerli aşı onaylanacak ve ondan sonra yeni normale ulaşırız.  Pandeminin de öğrettiği şeyler var. Sağlığın, ailenin kıymetini bir kere daha anladık. Her şeyin çalışmak olmadığını bir kere daha anladık. Ticaret erbaplarının anladığı şeyler de var. Ekonomiyi sadece bir sepete koymanın yanlış olduğunu anladık. Bazı sektörlerin hiç riskli görülmediği bir dönemde bir de baktık bir kısmı çok harika işlerle karşılaştı, bir kısmı dükkanları kapatmak zorunda kaldı” dedi.

KOZUVA: “ODA OLARAK AYRIMCILIK YAPMAM AMA BEN AK PARTİLİYİM”

Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, “Buraya geldiğinizde evinize gelmiş gibi hissedin. Ben sizi gördüğünüzde ağabeylerimi, kardeşlerimi görmüş gibi oluyorum. Oda olarak bir ayrıcalık yapamam tüm partiler hepsi bir ama şahsım olarak AK Partili arkadaşlarımın hepsi benim için çok değerli. Recep Tayyip Erdoğan hastasıyım ve AK Partiliyim. Maddi manevi, şahsım ve şirketlerim olarak her zaman yanınızdayım” dedi.

“HEDEFİMİZ 8-9 MİLYON YOLCUYU BULMAK"

İhalesini kazandığı Çukurova havalimanı hakkında da bilgiler veren Kozuva, “Şu anda yer teslimimizi aldık. 30 aylık yapım süremiz Cuma günü itibariyle başladı. Burayı 30 ayda yapacağız ve işletmeye başlayacağız. Ondan sonra da 25 yıl işleteceğiz ve 25 yılın sonunda devletimize teslim edeceğiz. Biz ne kadar erken bitirebilirsek o kadar bizim menfaatimize. Şuanda Şakirpaşa Havalimanı kapanacak. Şuanda mevcut havalimanı 5 milyon yolcusu olan bir havalimanı. Şakirpaşa Havalimanı kapanacak Çukurova Bölgesel Havalimanı olarak devam edecek. Başlangıçta minimum 5 milyon yolcuyla başlamış olacağız. Türkiye’nin 4.büyük havalimanı. Mersin ve Adana arasında. Mersin’in içinde kalıyor. Yılındaki hedefimiz 8-9 milyon yolcuyu bulmak” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!