Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÖZEL DENTARTİKA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI

ÖZEL DENTARTİKA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI
Çerkezköy’ün sevilen simalarından ve uzun yıllar ilçede diş hekimliği yapan Aykut Taşkın ve Çağdaş Soysal tarafından kurulan Özel Dentartika Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bölgeye hizmet vermeye başladı.

Dt. Aykut Taşkın ve Dt. Çağdaş Soysal tarafından kurulan özel Dentartika Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hizmete açıldı. Açılışa; Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Taha Arslanlı, iş adamları, esnaflar, Taşkın ve Soysal ailesi yakınları ile çok sayıda davetli katıldı. Özel Dentartika Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin kurucuları Aykut Taşkın, Çağdaş Soysal ve Genel Müdür Leyla Alkan açılışa katılan konuklarla yakından ilgilendi.

“ÇERKEZKÖY’ÜMÜZE VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköy’ün hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu dile getirerek, “Çerkezköy devamlı büyümesinin yanı sıra aynı zamanda Trakya’nın sağlık merkezi olma noktasında da ciddi mesafeler kat ediyor ve şu anda ilçemizde hizmet veren sağlık kuruluşları ile de ilçemizin bölgemizde ve ülkemizde önemli bir yeri var. Aykut kardeşim ve Çağdaş kardeşim de buna ciddi manada emek koydu. Kliniğimizin Çerkezköy’ümüze ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, konuşmasının ardından Özel Dentartika Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahipleri Aykut Taşkın, Çağdaş Soysal ve davetlilerle birlikte kurdeleyi hayırlı olması temennisiyle kesildi.   

“COVİD SALGINI SAĞLIĞIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİZLERE GÖSTERDİ”

Açılışın ardından protokol mensupları ve davetliler kliniği gezdiler ve açılış dolayısıyla düzenlenen kokteylde de işyeri sahipleri, davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Kliniğin kurucuları Dt. Aykut Taşkın ve Dt. Çağdaş Soysal yaptıkları açıklamada, “Hastalarımızın hayat kalitesini arttırabilmek amacıyla başladığımız diş hekimliği mesleğimizde birlikte yepyeni bir oluşum ile hastalarımıza hizmet verecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. 2019 yılında ortaya çıkan Covid 19 salgını  ile beraber değişen dünyamız, sağlığın ne kadar önemli olduğunu  göstermiş olmanın yanında, mutluluk ve gülümseyebilmenin de ne kadar önemli olduğunu bizlere göstermiştir. Ayrıca pandemi bakteri, virüs gibi adı bilinen fakat hayatımızda kısıtlı yeri olan bu organizmaların ne kadar dikkat edilmesi gereken canlılar olduğunun da dünya tarafından benimsenmesine vesile olmuş oldu. Biz de mesleğimizi icra ederken değerli hastalarımıza en ideal şartlarda ve daha iyi hizmet verebilmek adına Dentartika’yı kurmaya karar verdik” dedi. Taşkın ve Soysal, değişen enfeksiyon kontrol yöntemleri ve özel Dentartika ağız ve diş sağlığı olarak teknolojiyi kendi mesleklerine entegre ederek hastaların memnuniyetini sağlamak amacıyla başlattığımız mesleğimizde özel Dentartika çatısı altında devam edeceğiz. Bugün işyerimizin açılışına katılarak bizleri onurlandıran ve işleri dolayısıyla katılamayarak çelenk gönderen tüm katılımcılara ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz” dediler  

“KISA SÜREDE 7 HEKİM OLARAK HİZMET VERMEYİ PLANLIYORUZ”

Özel bir hastanede 18 yıl genel müdür yardımcılığı yapan ve geçtiğimiz aylarda görevinden ayrılan başarılı yönetici Leyla Alkan da özel Dentartika Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde genel müdürlük görevini üstlendi. Kliniğin Çerkezköy’de uzun yıllardır diş hekimliği yapan Dt. Aykut Taşkın ve Dt. Çağdaş Soysal tarafından kurulduğunu, şu anda 2 diş hekiminin görev yaptığını dile getiren Leyla Alkan, “Önümüzdeki süreçte uzman hekimleri de aramıza katarak çok kısa bir süre içinde 7 hekim olarak hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi. 3 kattan oluşan ve toplam 680 metrekare alana sahip olan Özel Dentartika Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde “Gülüş tasarımı, implantoloji, pedodonti, ortodonti, diş eti tedavisi, protetik tedaviler, redtoretif diş hekimliği, çene cerrahisi, radyoloji, dijital görüntüleme, tedavileri uygulanacak. Kliniğimiz 680 m2 bir alanda Çerkezköy ve bölge halkımıza hizmet vermeye başladı. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Çerkezköy ve Bölge halkımız kurumumuzdan her zaman iyi bir sağlık hizmeti alması için çalışmalarımız ilk günkü gibi titizlikle devam edecek” diye bilgi verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!