Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÖZEL İNSANLAR KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU

ÖZEL İNSANLAR KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltı programına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Engin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Türk Hava Kurumu ve TSK Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Torun Kocaçınar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile engelli vatandaşları ve aileleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Torun Kocaçınar, “Bugüne kadar bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın katkıları ile düzenlediğimiz kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz” dedi. 

“HEPİMİZİN ORTAK VAZİFESİ”

Sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Vahap Akay; “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz kahvaltı programında bir araya geldik. Bu güzel günün önemini ve anlamını yılın her anında yaşamak durumundayız. Ancak tabi ki bu gibi önemli zamanlarda bir araya gelmek, bugünün anlamını ve hassasiyetini tüm bir yıla yaymak hepimizin ortak vazifesidir. Bu güzel sofralarda bir araya gelmek, üzüntüleri, mutlulukları paylaşmak bugünden daha iyi anlamlar çıkarmamızı sağlayacaktır. Sizlerle burada bir arada olmaktan, bu sofrayı sizlerle paylaşmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu önemli günden hepimiz güzel anlamlar çıkarırız. Bu vesile ile bu güzel güne emek veren kıymetli dernek başkanımıza ve yönetimine bir kez daha teşekkür ediyor, herkesin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

“YAPMAMIZ GEREKEN ÇOK İŞİMİZ VAR”

Program Çerkezköy Kaymakamımız Nazmi Günlü’nün konuşması ile devam etti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, “Bugünün bizlere engelli vatandaşlarımızla ilgili sorumluluklarımızı hatırlatan, engellilerle ilgili sorunların çözülmesine vesile olan bir gün olmasını diliyorum. Bu anlamlı günde bir arada olmamızı sağlayan ev sahibi Belediye Başkanımıza ve dernek yönetimimize teşekkür ediyorum. Siz değerli katılımcılara da bu toplantıyı anlamlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımız için yapmamız gereken çok işimiz, çok sorumluluklarımız olduğunu biliyoruz. Bu sorumlulukları yerine getirebilmek için hep birlikte çaba sarf edeceğiz. Bugünün de buna vesile olmasını diliyor, hepinizi saygı ve sebebiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Açılış konuşmalarının ardından engelli vatandaşları ve aileleri müzik eşliğinde doya sıya oynayıp dans ederek eğlendiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!