Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“SEVDAMIZ ÇERKEZKÖY’ DİYENLERİN HEDEFİNİN ÇERKEZKÖY OLMADIĞINI GÖRDÜK”

“SEVDAMIZ ÇERKEZKÖY’ DİYENLERİN HEDEFİNİN ÇERKEZKÖY OLMADIĞINI GÖRDÜK”
Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “Sevdamız Çerkezköy’ diyerek yola çıkanların hedeflerinin Çerkezköy olmadığını zamanla gördük. Çerkezköy çaresiz değildir. Çerkezköy’ün sorunlarını bütüncül, bir bakış açısıyla değerlendirip, insanı merkeze alan yepyeni bir yönetim yaklaşımını Çerkezköylülerin hizmetine sunacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, projelerini açıkladı. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan ve Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, oda ve dernek başkanları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile partililer yoğun ilgi gösterdi.

“ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN”

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından ilk konuşmayı MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber gerçekleştirdi. Berber; “Cumhur ittifakını Çerkezköy’de zafere ulaştırmak için canla başla çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. ‘Çerkezköy’de Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, sizlerle beraber yol yürümekten şeref duyuyoruz. Cumhur İttifakı’nın bayrağını Çerkezköy Belediyesi’nde perçinlemeye var mısınız? Biz de MHP İlçe Başkanlığı olarak canla başla Çerkezköy Belediyesi’ni Sayın Abdullah Öğe Başkanımıza kazandıracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.  

“CUMHUR İTTİFAKI BAYRAĞINI BELEDİYEYE DİKECEĞİZ”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay da yapmış olduğu konuşmasında insan odaklı belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini belirterek; “31 Mart seçimlerini kazandıktan sonra insan odaklı hizmet anlayışıyla Çerkezköy’de altyapıdan üstyapıya her konuda çalışmalar yaparak başta yaşlılar, kadınlar, çocuklar ve gençler olmak üzere her kesimin hayatına dokunan projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Sizlerden destek istiyoruz. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı ortaklarımızla beraber Ak Belediyeciliği, Cumhur İttifakı bayrağını belediyeye, Sayın Abdullah Öğe başkanımla beraber Allah izniyle dikeceğiz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ REFORMLARA ÖNCÜLÜK EDEN BELEDİYECİLİK OLACAKTIR”

Sonrasında konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, “Çerkezköy’ü tekrar AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacakları günün imzasını atmak için toplandık. Bu imzayı Çerkezköy’e Belediye Başkan Adayımız Abdullah Öğe atacak. Son 22 yılda AK belediyecilikle çok hızlı gelişmiştir.  Tekirdağ’ımızın mega kent olacağı bir eşikteyiz. AK Parti iktidarı süresince hızlı ekonomik büyümenin milletimize ve ilçelerimize yansıması var çok şükür. İşte bu yüzden gerçek belediyecilik hedefimiz kalkınmacı, yenilikçi, reformlarla öncülük eden belediyecilik olacaktır” ifadelerine yer verdi.

“HAZIRIZ, KARARLIYIZ”

Çerkezköy’de fetret devrinin sona ereceğini kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, “31 Mart yerel seçimleri, Türkiye Yüzyılı anlayışıyla Türkiye’nin yerelde de merkez de dünyada da güçlü bir ses olacak şekilde yoluna devam edebilmesi için çok önemli bir viraj ve fırsattır. Bu fırsatı da iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Zaman, yeniden Tekirdağ, yeniden güçlü Çerkezköy zamanıdır. 1 Nisan sabahı MHP Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, kıymetli Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Çerkezköy ilçemizle birlikte büyükşehri hediye etmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Hazırız, kararlıyız. Abdullah başkanı size, sizi de Allah’a emanet ediyorum” dedi.

“ÇERKEZKÖY 10 YILLIK BİR KESİLME DÖNEMİ YAŞADI”

Özcan’ın ardından konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, “Çerkezköy her zaman yeri bizde farklıdır. Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız Abdullah Öğe ve Meclis Üyesi Adaylarımızı canı gönülden kutluyorum. Vuslata 28 gün kaldı. 2004-2009 seçimlerinde AK Belediyecilik ile nice hizmetler ettiğimiz Çerkezköy’de, 10 yıllık bir kesilme dönemi yaşandı. Nihayet bu son buluyor. Müstakbel Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız Abdullah Öğe, inşallah Çerkezköy’e gerçek belediyeciliği, sosyal belediyeciliği, hizmet belediyeciliğini tekrar getirecek” dedi.

“UMUDU KONUŞACAĞIZ”

Sonrasında alkışlarla sahneye gelen Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “Bugün bu salonda; varlıklarıyla bizi güçlendiren hizmet aşkıyla yanıp tutuşan, Çerkezköy’ün her sokağında bizi bir evlat gibi, bir kardeş gibi bağrına basanlara; “Sadece Çerkezköy” diyerek, bize destek veren tüm kardeşlerimize; En derin sevgilerimi, saygılarımı, muhabbetlerimi sunuyorum. Çerkezköy’ün geleceğini belirleyecek, 2034’ün, 2053’ün büyük adımlarını konuşacağız. Çözümsüzlüğü değil, çözümü konuşacağız. Umutsuzluğu değil, umudu konuşacağız. Bugün hep birlikte, Sadece Çerkezköy için, Sadece Çerkezköy’ün yarınları için kutlu bir yola çıkacağız. Bugün hep birlikteyiz. Kadınlarımızla, gençlerimizle beraberiz. Bugün bu salondaki herkesle birlikte; ellerimizi Çerkezköy için kenetledik, heyecanla, coşkuyla bir araya geldik. Bizim vizyonumuz; özen gösterilmemiş mahallelerin, sokakların özlediği vizyondur. Bizim Vizyonumuz en çok da halkın vizyonudur. Yediden yetmişe tüm Çerkezköylülerin vizyonudur. Bu büyük buluşmamıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz, safalar getirdiniz. Millete hizmet etme görevi en ulvi görevdir. Yunus Emre’nin “Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik” düsturuyla yola çıktık. Bu güzel şehir; milletimizin aşkıdır, sevdasıdır. Sanayinin, sanayicinin, emekçinin kalbidir. Bizce bu şehri yönetmek, aklınla, kalbinle, tüm benliğinle Çerkezköy’ün ruhuna teslim olmaktan geçer; her sokağına, her yuvasına adanmaktan geçer. İşte biz, buradaki dostlarımızla, teşkilatımızla, hep birlikte; Çerkezköy’e adanmış kadrolarız, milletimizin meydanlarda kurduğu Cumhur ittifakıyız. Bizim hareket noktamız; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; Çerkezköy’ün sonuna kadar hak ettiği eser belediyeciliğidir, gerçek belediyeciliktir, AK Parti Belediyeciliğidir” şeklinde konuştu.

“ÇERKEZKÖY’Ü DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a eleştirilerde bulunan Öğe; “Sevdamız Çerkezköy’ diyerek yola çıkanların hedeflerinin Çerkezköy olmadığını zamanla gördük. Çerkezköy çaresiz değildir. Çerkezköy’ün sorunlarını bütüncül, bir bakış açısıyla değerlendirip, insanı merkeze alan yepyeni bir yönetim yaklaşımını Çerkezköylülerin hizmetine sunacağız. Bizde rehavet yok, daha çok çalışmak vardır. Bir oy demeyip, her oy önemli diyeceğiz. Herkesten de oy isteyeceğiz. Çerkezköy’lü hemşerilerimiz ile Çerkezköy’ü daha iyi noktaya taşıyalım. Bunun içinde bize güç ve destek verin, dua edin ki gücümüz artsın. Sizden aldığımız bu güçle, Çerkezköy’ümüzün temel sorunlarını çözeceğiz. Çerkezköy’ü çamurlu sulardan, su kesintilerinden, keşmekeşe dönen trafik çilesinden kurtaracağız. 2024 yılında Çerkezköylülere bu sorunları yaşatanları da bu soruları da tarihin tozlu raflarına kaldıracağız. Çerkezköy’de kadınlar, gençler ve yaşlılar için de sosyal yaşam alanları inşa edeceğiz. AK Parti belediyelerinin mührü, elhamdülillah eserleridir. Gelin hep birlikte güzel eserleri, Çerkezköy’e de kazandıralım” dedi.

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Konuşmasını tamamlamasının ardından Öğe, projelerini açıkladı. Öğe’nin projelerinde; “Bağlık Doğal Gölet ve Mesire Alanı, Kocameşe Mesire Alanı, Koca meşe mesire alanı, Gençlik Merkezi Kızılpınar, Çerkezköy Yeni Küçük Sanayi Sitesi, Kapalı Pazar Yerleri (Kızılpınar, Veliköy, Bağlık), Kreşler ve Anaokulları, Etüt Merkezleri, Kadın yaşam merkezi, Spor kompleksi ve çocuk oyun alanı, Mahalle Konakları ve Taziye Evi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Katlı Otopark (Devlet Hastanesi karşısı, Şelale Park, Uğur Mumcu Caddesi Otopark, Kentpark Otopark, Yunus Emre Otoparkı, Amfipark Otopark ve Peyzaj), Altıyol Kavşağı düzenlemesi ve dalcık, Atatürk Kültür Merkezi Kent Park Yaya Geçiş Köprüsü, Fatih-İstasyon Mahalleleri Bağlantı Köprüsü, Kentsel Dönüşüm ve Kent Konutları, Düğün Salonları, Su Faturalarında İndirimi, Sosyal Destek projesi( Öğrenci Genç Kart, Geçim Desteği, Evlilik Desteği), Hayvan Barınağı, Aşevi, Hamam, Dere ıslah, Emekli aktivite merkezi, Modern işçi durakları, Altyapı, üstyapı ve çevre aydınlatma, Amfi Tiyatro, Amatör spor kulüplerine destek, Öğretmenevi, Toprak projesi, Veliköy meydan düzenleme, Hikmet Uğraş Tonajlı Araç sorunu, Çocuklar için robotik kodlama, yazılım, yapay zeka kursları, Yeni mezarlık” yer aldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!