Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

SİNOPLULAR, KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU

SİNOPLULAR, KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU
Kapaklı Sinoplular Derneği, düzenlediği kahvaltı programıyla protokol üyeleri ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirdi.

Kapaklı Sinoplular Derneği, Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde kahvaltı programı düzenledi. 26 Mart Pazar günü saat 10.00'da düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Bayram sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programın açılış konuşmasını Sinoplular Dernek Başkanı, Özkan Gözübüyük yaptı. Derneğin uzun zamandan beri Sinoplulara hizmet verdiğini, bundan sonra da hizmetlerinin aynı kararlılık ve azimle devam edeceğini belirten Başkan Gözübüyük,  konuklarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

“DALGAKIRAN GÖREVİ YAPIYORLAR”

Programın bir diğer konuşmacısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin oldu. Başkan Mustafa Çetin, Sinoplulara övgü ile başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Derneklerimiz ilçemizde dalgakıran görevi yapıyorlar. Kendi bünyelerinde pek çok sorunu çözerek yerel yönetimin üzerinde bulunan yükü hafifletiyorlar. Bu nedenle çok önemli bir görevi yerine getirmiş oluyorlar. Biz de bu vesile ile çok daha kapsamlı çalışmalara imkan bulabiliyoruz” ifadelerine yer verdi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kapaklı bilincini oluşturmak açısından geniş bir çalıştay başlattıklarını sözlerine ekleyen Başkan Çetin, “Kapaklı Kaymakamımız Bayram Beyle birlikte siyasi parti temsilcilerimizin katılımıyla bir çalıştay başlattık. Bu güne kadar 2 toplantı gerçekleştirdik. Bundan sonraki çalıştayımızı ramazan sonrasında dernek başkanları, basın mensupları ve diğer sivil toplum örgütlerinin katılımıyla daha geniş bir platformda yürüteceğiz. Amacımız Kapaklı bilincini oluşturmak. Bu vesile ile bu programı hazırlayan Sinoplular Derneğine bir kere daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“ORTAK AKILLA DAHA DA İLERİ TAŞIYACAĞIZ”

Program Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır'ın konuşmasıyla devam etti. Kaymakam Sağır, “Öncelikle bu güzel programı hazırlayan Kapaklı Sinoplular Derneğine teşekkürlerimi sunuyorum. Geniş bir katılımın olduğunu görmek beni ziyadesiyle memnun etti. Önümüzdeki süreçte Kapaklı bilincini oluşturmak bakımından başlatmış olduğumuz çalıştayımızı Belediye Başkanımız Mustafa Beyin dediği gibi daha geniş katılımlı hale getirmeyi amaçlıyoruz. İnşallah ilçemizi önümüzdeki yıllarda ortak akılla daha da ileri taşımış olacağız. Bu gün burada çok geniş katılımlı bu topluluğu bir araya getirdiği için Sinoplular Derneği başkan ve yönetimine bir kere daha teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!