Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİNDEN BÜYÜK GAF!

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİNDEN BÜYÜK GAF!
Kapaklı’da musluktan akan kirli suya TESKİ’yi etiketlemek yerine ilçe belediyesi ve kaymakamlığını etiketleyen İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu’na, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan tepki gösterdi. “Tekirdağ Milletvekili suyun TESKİ’nin sorumluluğunda olduğunu bilmiyor” yorumunda bulunan Özcan, Hamşioğlu’na “Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı direkt arasa belki doğru adresi bulmuş olur” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimlerde İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili seçilen Selcan Taşçı Hamşioğlu, listeler açıklandığında birinci sıradan yer almasına hem parti tabanından hem de vatandaşlardan tepki gelmişti. Tekirdağ’ı bilmemekle suçlanan Hamşioğlu, son paylaşımıyla da tepkileri üzerine çekti. Tekirdağ’ın çözülemeyen su sorununa ilçe belediyeleri ve kaymakamlığı etiketleyen Hamşioğlu, suyun TESKİ’nin sorumluluğunda olduğunu unuttu.

MUSLUKTAN AKAN SUYU PAYLAŞTI

İYİ Parti Milletvekili Hamşioğlu, suyun kirli bir şekilde aktığı görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak; “Tekirdağ Kapaklı’da musluktan akan su… Biliyorsunuzdur ama ben bir de buradan bildireyim dedim” ifadelerini kullandı.

İLÇE BELEDİYESİ VE KAYMAKAMLIĞI ETİKETLEDİ

Hamşioğlu, paylaşımına Kapaklı Belediyesi, Kapaklı Kaymakamlığı ve Tekirdağ Valiliği’ni etiketledi. Suyun TESKİ’nin sorumluluğunda olduğunu unutan Hamşioğlu, TESKİ’ye ise konu ile alakalı bir serzenişte bulunmadı.

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ TESKİ’Yİ BİLMİYOR

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan ise paylaşımı alıntılayarak TESKİ’yi etiketlemeyi unutan Hamşioğlu’na tepki gösterdi. Özcan; “Milletvekilimiz sanırım Tekirdağ’da su ile alakalı çekilen tüm eziyetlerin TESKİ’nin sorumluluğunda olduğunu bilmiyor! Valiliği ve Kaymakamlığı etiketleyeceğine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı direkt arasa belki doğru adresi bulmuş olur. Yoksa vatandaşlarımız çözümü kendisi üretecek. Hepsini evine yollayıp işi ehline verecek...” paylaşımında bulundu.

VATANDAŞLAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

Vatandaşlar tarafından tepki gösterilen Hamşioğlu’na “Tekirdağ’ın haritadaki yerini biliyor mu acaba?” yorumları geldi. Vatandaşlar; “Ne desem bilemedim...  ?ı???ı? ????????̆'ı ?????????. ???????ı ???? ???????? ??????? ????? ?????ı... Tekirdağ Valiliği, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı Kaymakamlığı'nı etiketleyip Twitter'da paylaşacağınıza, geçtiğimiz yerel seçimde ittifak ortağınız olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı'nı direk arasanız ya...” yorumlarında bulunuldu.

TEPKİLER ARTINCA PAYLAŞIMINI DÜZELTTİ

Tepkilerin odağında olan Hamşioğlu, paylaşımını AK Parti Milletvekili Mestan Özcan’a da atıfta bulunarak şu şekilde düzeltti; “Mestan Bey’e hatırlattığı için teşekkür ederim; beşeriz kasıt olmadığı ve insan düzeltmekten kaçınmadığı, en önemlisi memleketinin feryadına kör, sağır kalmakta ısrar etmediği sürece hata düzelir, eksik giderilir… Eksik bıraktığım kurumları ekleyip hatamı düzeltiyorum fakat diğer kurumları bir hata değil bilinçli olarak etiketten kaldırmıyorum; zira toplum sağlığı devletin güvencesi altındadır; izleyici pozisyonunda kalamaz…” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!