Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“TÜM TEŞKİLATLARLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

“TÜM TEŞKİLATLARLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Adayı Şaban Terzi Çerkezköy’e gelerek, ilçe yönetimini ziyaret etti. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetimi ile bir araya gelen Terzi, yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tekirdağ’da İYİ Parti’nin daha iyi seviyelere gelmesi için mücadele edeceklerini ifade eden Terzi; “Bizim birinci önceliğimiz tüm teşkilatlarla uyum içerisinde çalışmak. Karşıt düşüncelere saygı duyan bir yapı kurmayı istiyoruz” dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, il yönetimi adaylarına başarı dileğinde bulunarak, partiyi daha ileriye götürmek için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Tüm adaylara başarılar dileyen Erseçkin, teşkilatlar arasında uyum sağlanmasının önemine değindi. Sonrasında İYİ Parti İl Başkan Adayı Şaban Terzi, konuşma yaptı.

“NEDEN ADAY OLDUM?”

Terzi, kendisini ilçe yönetimine tanıtmasının ardından yaptığı konuşmasında, neden aday olduğunu şu sözlerle açıkladı; “İYİ Parti’nin kurucu yönetiminde bulundum. Ta ki en son yönetime kadar. 26 dönem milletvekili adayıydım. Tekirdağ’ın tüm köylerini gezdim. O sırada teşkilatın sorunlarını da gördük. Seçim döneminde de tüm gücümüzle çalıştık. Biz yeni, demokratik ve liyakatli bir ekip oluşturmak için yola çıktık. Partiyi daha da büyütmemiz gerekiyor. Herkes aynı yolu yürüyor ama yöntemi farklı. Bizim nasıl bir teşkilat yapımız olacak? Burada tam bir birliktelik oluşturacağız. Burada Yasemin başkanımız güzel bir ekip oluşturdu, çok güzel çalışmalar yaptı. Mahalle temsilciliklerimizi oluşturacak ve daha hızlı bir şekilde çalışma yürüteceğiz. Bizim birinci önceliğimiz tüm teşkilatlarla uyum içerisinde çalışmak. Karşıt düşüncelere saygı duyan bir yapı kurmayı istiyoruz” diye konuştu.

“İLÇELERİMİZİN EKONOMİSİNİN RAHATLAMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

Teşkilatlar arasında uyum sağlanacağına dikkat çeken Terzi; “İl yönetiminin ilçe yönetimine tepeden bakan anlayışıyla bir yönetim yapmayacağız. Siz değerli düşüncelerinizi bize yansıttığınız zaman biz daha güzel çalışmalar yapacağız. Seçme seçilme hakkına ve aday belirlemeye saygı duyacağız. Burada emek harcayan kardeşlerimizin emeklerini yok saymayacağız. Onun akrabası, şunun yakını diye bir yönetim istemiyoruz. Genel merkezimiz barajı geçtikten sonra ilçellerimize yeterli miktarda maddi destekte bulunuyor. Biz de bu desteği sizlere eşit bir şekilde dağıtacağız. İlçelerin ekonomilerinin biraz daha rahatlamasını sağlayacağız. Partimizin çıkarlarını koruyacağız” dedi.

“GÜNEŞİ TEKİRDAĞ’DAN DOĞDURACAĞIZ”

Herkese eşit mesafede yaklaşacaklarını ifade eden Terzi; “Tek adam sistemine karşıyız. Ben yaptım, oldu zihniyeti ülkemize büyük zarar veriyor. Bizler demokratik yapıya önem veriyor, şeffaf bir yönetimi benimsiyoruz. Kapalı kapılar ardından 3 kişi, 5 kişi toplanıp bunları dikte etmeyeceğiz. Partimizi hep birlikte büyütüp, hep birlikte geliştireceğiz. Ben’ci olmayacağız, Biz’ci olacağız. İnsanları birbirini kırdırarak kaostan beslenen yapıya izin vermeyecek, dedikoduyu yok edeceğiz. Çalışmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Her şeyi liyakata uygun yapacağız. Şu amcamın oğlu, şu şunun yakını diye kimseye ayrıcalık yapmayacağız. İnşallah güneşi Tekirdağ’dan doğduracağız”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!