Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.19
  • ALTIN
    2245.1
  • BIST
    8718.11
  • BTC
    65099.62$
VAHAP AKAY

TÜRK OCAKLARI’NIN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

TÜRK OCAKLARI’NIN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU
Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu üyelerin katılımıyla yapıldı. 16 Şubat Pazar günü 11:00’de dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Burak Candaş, üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi.
MUSTAFA ÇETİN

Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu dernek binasında yapıldı. Açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda divan heyetine, Fahrettin Budak, Eladin Tıraş ve Yaşar Karagöl seçildi.

FAALİYET RAPORU OKUNDU

Ardından şubenin faaliyet raporu Başkan Burak Candaş tarafından okundu. Candaş, kısa süre içerisinde oluşturdukları şubenin temellerinin 2018 yılında kurulan temsilcilikle atıldığını ifade ederek; “Kısa süre içerisinde çok sayıda etkinlik gerçekleştirdik. Ziyaretlerle ocağımızın tanıtımına, STK ziyaretlerimizle birlik beraberliği sağlamaya yönelik faaliyetlerimiz oldu. 2 yılda 121 etkinlik gerçekleştirmişiz. Bu etkinliklerde, düzenlediğimiz konferanslarla, seminerlerle Çerkezköy halkına en iyi şekilde hizmet ettik. Bize destek veren yönetim kurulumuza, üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HERKESİN KATILIMCI OLDUĞU ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ”

Sonrasında Şube Başkanı Burak Candaş bir konuşma gerçekleştirdi. Türk Ocakları geleneğini yaşatmaya devam edeceklerini vurgulayan Candaş; “İnşallah yeni yönetimimizle güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Bizde asil, yedek listemiz prosedür gereğidir. Herkesin katılımcı olduğu etkinlikler gerçekleştirmeliyiz. Etrafımızdaki insanların katılımını sağlamak, faaliyetlerimizi daha da arttırmak için hepinizden destek bekliyoruz. Türk Ocakları birinci dünya savaşında da bu toplantılarla büyük bir dirayet göstermiştir. İngilizler o dönemde Türk ocaklarının binasına baskın yaparak, bu ocaklardan korkusunu, endişesini göstermiştir. Bizler geçmişten günümüze devam eden Türk Ocakları geleneğini sürdüreceğiz. Katılımınız için, desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Candaş’ın konuşmasının ardından yönetim kurulu listesi belirlendi. Yönetim Kurulu’nda şu isimlere yer verildi; Asil Liste: Burak Candaş, Yasin Yavuz, Yaşar Karagöl, Veli Kürşad Öztürk, Cüneyt Karaşahin, Fahrettin Budak, Eladdin Tıraş. Yedek liste; bBurak Aydın, Semih Gönül, İhsan Özer, Talat Ateş, Tuğrul Selimoğlu, Mehmet Ali Aktaş, Tarık Akman. Merkez Genel Kurul Delegeleri; Burak Candaş, Yasin Yavuz. Denetleme Kurulu Asil; Şaban Kardeş, Murat Arı, Okan Candan, yedek; Gürkan Güven Neşat Kardeş, Gülten Candaş. Sonrasında üye aidatlarının belirlenmesine geçildi. Üye aidatları şubenin ihtiyaçlarına göre 50+20 lira olarak belirlendi. Sonrasında dilek ve temennilerde üyeler isteklerini dile getirdi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!