Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YILDIZKENT KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI

YILDIZKENT KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI
Kapaklı tarihinin en önemli yatırımlarından biri olan Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi tamamlandı ve köprülü kavşak yüzlerce aracın katıldığı konvoy ile ulaşıma açıldı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Söz uçar, eser kalır. Kapaklı’nın gerdanlığı olan Yıldızkent Köprülü Kavşağını Cumhuriyetimizin 100. yılında hizmete açtık. İlçemize, bölgemize, tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in göreve geldiği ilk günden itibaren yoğun mesai harcadığı, kent içi trafik sorununu önemli ölçüde azaltacak ve bölge ulaşımı açısından büyük önem taşıyan Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi tamamlandı. Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve geçtiğimiz yılın Temmuz ayının sonunda çalışmaların başladığı proje 9 ayda tamamlandı. Köprü uzunluğunun 1071 metre olduğu proje, Cumhuriyetin 100. yılında hizmete açılarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

İLK ARAÇ GEÇİŞ KONVOYU DÜZENLENDİ

Projenin tamamlanmasının ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Mestan Özcan, Abdullah Öğe ve Akın Yılmaz ile binlerce vatandaşın katılımıyla ilk araç geçiş konvoyu düzenlendi. Çerkezköy istikametinden Kapaklı’ya girişte başlayan konvoy Yıldızkent Köprülü kavşağı üzerinden Saray istikametine devam etti. Ardından Karaağaç bölgesiyle devam eden konvoy, ilçe merkezi turunun ardından

Pınar Bulvarı’nda son buldu.

“İLÇEMİZE KAZANDIRMAK BİZLERE NASİP OLDU”

Proje ile ilgili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, şu açıklamayı yaptı: “Aşk ile çalışan yorulmaz” dedik, “İşimiz Gücümüz Kapaklı” dedik, “Söz vermek kolay değil, söz veriyorum” dedik. Kapaklı tarihinin en önemli yatırımlarından biri olan Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi’ni hayata geçirmek için bürokratik süreci takip ettik, yoğun mesai harcadık. Hamdolsun, trafik sorununu önemli ölçüde azaltacak ve bölge trafiğini kolaylaştıracak projemizi ilçemize kazandırmak bizlere nasip oldu. Güzel bir tarihi tevafuktur ki 1071 metre uzunluğunda olan Kapaklımızın gerdanlığı olacak köprümüzü Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında hizmete açtık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Büyük sabır gösteren değerli halkımıza da çok teşekkür ediyorum. Yıldızkent Köprülü Kavşak Projemiz ilçemize, bölgemize, ülkemize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Durmak yok yola devam” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!