Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YÖRÜK ZİRAAT’IN AÇILIŞINI KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇETİN YAPTI

YÖRÜK ZİRAAT’IN AÇILIŞINI KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇETİN YAPTI
İşletmeciliğini Begüm-Olcay Yörük’ün yaptığı Yörük Ziraat işyeri, düzenlenen törenle Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından hizmete açıldı.

YÖRÜK ZİRAAT KAPAKLI CANBAZLAR CADDESİNDE AÇILDI

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Canbazlar Caddesi No:44/A adresinde hizmete açılan Yörük Ziraat işyerinin açılışında Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, işyeri sahibi Olcay Yörük’ün babası Çerkezköy Minibüsçüler Kooperatifi eski başkanlarından İlhami Yörük, çiftçiler, esnaflar, muhtarlar, minibüsçüler, Yörük ailesinin akraba, eş dost ve yakınları ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

“BÖYLE FARKLI İŞYERLERİ İLÇEMİZE FAYDALI OLACAKTIR”

Açılışta konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bu gün ilçemizde Olcay ve Begüm kardeşimizin Kapaklı’da bir ilkini gerçekleştirdikleri Yörük Ziraat işyerinin açılışını yapıyoruz. Bu işyerinin ilçemize güzel bir hizmeti olacağını düşünüyorum. Kapaklı gelişen ve büyüyen bir kent ve bu tür farklı işyerlerinin de ilçemize faydalı olacaktır. İşyeri sahipleri Olcay ve Begüm Yörük kardeşlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor kendilerine hayırlı bol kazançlar diliyorum. Şunu da belirtmek istiyorum. Canbazlar caddesinin değişimini de yapma çalışmalarımız var, amacımız bu caddemizin de daha ışıl ışıl olmasını sağlamak olacak. Zor bir dönem geçirdik. Ancak yapacağımız çalışmalar ile Kapaklı’nın ismini daha geniş kitlelere duyurmak istiyoruz. İlçemizde 81 ilden gelen vatandaşlarımız, kardeşçe, birliktelik içinde yaşadığı bir kent. Kapaklı’yı Çerkezköy’ün arka bahçesi olmaktan köy halinden çıkarıp şehir haline getirmek ve daha güzel kent olması için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar öncesi de vatandaşlarımızın görüşlerini alıyoruz. İlçemiz yaptığımız çalışmalar ile çok daha iyi yerlere gelecektir. Açılışını yaptığımız bu güzel işyerinin tekrar Olcay ve Begüm kardeşimize hayırlı olsun ”dedi. Ve açılış kurdelasını hayırlı uğurlu olması temennisiyle Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve işyeri sahipleri ile birlikte kesti.

İŞYERİ SAHİPLERİ AÇILIŞA KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

İşletme sahipleri Begüm-Olcay Yörük işyerinde Kapaklı ve bölge halkına ve çiftçilere tohum, gübre, fidan, zirai ilaç, çeşitli sebze tohumu ve zirai aletlerin satışının yapılacağını, Kapaklı başta olmak üzere bölge halkına hizmet vereceklerini dile getirdiler. Begüm - Olcay Yörük mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında olan başta Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ettiler. Açılış sonrası davetlilere kuru pasta çerez ve meşrubat ikramı yapıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!