Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AKAY: “TÜM İYİ NİYETİMİ KAYBETTİM”

AKAY: “TÜM İYİ NİYETİMİ KAYBETTİM”
Çerkezköy Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın birinci oturumunda tartışma çıktı. AK Parti Grubu ile CHP Grubu arasında çıkan tartışma sonrasında Belediye Başkanı Vahap Akay, meclisi erteledi. Akay, çıkan tartışma sonrasında yaptığı konuşmasında; “Tüm iyi niyetimi kaybettim” dedi.

Çerkezköy Belediye Meclisi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı. Toplantı öncesinde söz alan AK Parti Grubu adına Adem İçli, yaptığı konuşmasında Barış Pınarı Harekatı sırasında yaptığı paylaşım nedeniyle Meclis Üyesi Şahin Yılmaz’ın kınanmasını istedi.

“GÜNDEM DIŞI HER KONUŞMAYI OYLAYACAĞIZ”

Belediye Meclisi’nin siyaset yeri olmadığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, her iki parti grubuna da söz vermedi ve şöyle devam etti; “Kimseye söz vermiyorum bir. Bundan sonra Çerkezköy Belediye Meclisi polemiklerin dile getirdiği yer değildir. Bundan sonra gündem dışı söz almak isteyen olursa mecliste oylayacağız. Bunu böyle anlayın” demesinin üzerine söz almak isteyen Adem İçli’ye ‘Bitirmedim’ diyen Akay şöyle devam etti; “Ben sizi dinledim. Bundan sonra gündem dışı her konuşmanızı burada oylayacağız. Burası sizin kişisel fikirlerinizi, polemiklerinizi dile getireceğiniz yer değildir. İsterseniz dışarıda, kişisel olarak da, meclis üyesi arkadaşlarınız olarak da, partiniz olarak da hoşunuza giden gitmeyen her şeyi konuşma hakkına sahipsiniz. Bütün polemiklerinizi oylamaya sunacağız, bilginiz olsun” ifadelerine yer verdi. Sonrasında Adem İçli; “Bütün meclis üyelerimizin hassas bir süreçten geçtiğimiz konuda, aynı fikirde olduğumuz meclis üyelerimize teşekkür ettik” dedi. Akay; “Gündem belli. İki tane usül var. Yönetmeliği açıyoruz bakıyoruz. Gündemin başında dedim ki, ‘Meclisin gündemi belli, meclisin çağrısı belli, 9 madde için buradayız’ Ancak iyi niyet çerçevesinde Çerkezköy’ün daha iyi hizmet alabilmesi için bütün arkadaşlarınız bir söz ifade eder, o paylaşacağınız, meclis çatısı altında aldığınız bu söz Çerkezköy’e hizmet anlamında bir karşılık bulur. Ancak…” diyerek konuşmasını devam ettirmek isteyen Akay’dan söz almak isteyen Meclis Üyesi Şahin Yılmaz’la AK Parti Grubu arasında tartışma çıktı. Sözlü atışmalar şeklinde devam eden meclis bir anda karıştı. Sonrasında gerginlik ortaya çıkınca Akay meclise ara verdi.

MECLİS DIŞINDA DA TARTIŞMA DEVAM ETTİ

Meclis dışında da tartışma devam edince Akay; “Burada iyi niyetimi kaybettim. İyi niyet gösterince böyle oluyor. Meclise 5 dakika ara verdik. Gelince de bunları söyleyeceğim. Ben tüm iyi niyetimi kaybettim” dedi. Meclisin devam etmemesi üzerine erteleme kararı alan Akay, belediye meydanında mecliste yaşananlarla ilgili açıklama yaptı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!