Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
16 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“NE ESNAFLIKLA NE DE AHLAKLA BAĞDAŞMAZ”

“NE ESNAFLIKLA NE DE AHLAKLA BAĞDAŞMAZ”
Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmalarında bulunan bireylerin üye sayısını arttırmak için kullandıkları söylemleri sert bir şekilde eleştiren Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, “Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmalarına dahil olan arkadaşların üye sayılarını arttırmak için yaptığı konuşmaların hiç hoş değil. Tekirdağ merkezde kurulacak olan servisçiler esnaf odası öncelikle esnafımıza hangi hizmetleri verecek onları anlatsın. Mevcut şoförler odasını basamak olarak kullanıp küçümseyerek, çok basit göstererek, hiçbir hizmet vermiyormuş gibi göstermek ne esnaflıkla ne de ahlakla bağdaşmaz. Üyelerimizin oda seçiminde yapacağı her türlü tercihe saygı duymak gerekir” dedi.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmalarında bulunan bireylerin üye sayısını arttırmak için kullandıkları söylemler hakkında açıklamada bulundu. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, yapmış olduğu açıklamada T.C. Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü’nden yetki alarak Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmalarına dahil olan arkadaşların üye sayılarını arttırmak için yaptığı konuşmaların hiç hoş olmadığını ifade ederek, “Esnafımızın kafalarını karıştırarak, zorlama yaparak üye yapmaya çalışıyorlar. Bırakalım esnafımız kendi kararını kendi versin. Tekirdağ merkezde kurulacak olan Servisçiler esnaf odası öncelikle esnafımıza hangi hizmetleri verecek onları anlatsın. Mevcut şoförler odalarını basamak olarak kullanıp küçümseyerek, çok basit göstererek, hiçbir hizmet vermiyormuş gibi göstermek ne esnaflıkla ne de ahlakla bağdaşmaz” diyerek sert eleştirilerde bulundu.  

“EN İYİ VE KALİTELİ HİZMET VERMENİN ÇALIŞMALARINI YAPMAKTAYIZ””

Tekirdağ İli genelinde 8 tane şoförler ve otomobilciler esnaf odası bulunduğunu ifade eden Başkan As,  “Merkez oda Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı (UKOME) toplantılarına katılmaktadır. Oda başkanımız toplantılara katılmadan önce ilçe oda başkanlarını arayarak gündeme konularla ilgili bilgilendirmede bulunmaktadır. Yani arkadaşların esnafımıza dediği gibi bizler de temsil edilmiyor hiçbir söz hakkımız yok demek doğru değil. Ayrıca bizler şoförler odaları olarak bütün esnafımıza eşit mesafede yaklaşarak en iyi ve kaliteli hizmet vermenin çalışmalarını yapmaktayız” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yönetmeliğe uymayan araçların denetimlerini ve kontrollerini yine aynı şekilde kolluk kuvvetleri ile birlikte hareket ederek rutin bir şekilde devam ettiklerini ifade eden Başkan As,  “Ben buradan emniyet mensuplarımıza, jandarma birimlerimize ve ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Üyelerimizin oda seçiminde yapacağı her türlü tercihe saygı duymak gerekir. Bizim şu anda konuşacağımız şeyler esnafımıza daha nasıl faydalı olunur, kazançlarını nasıl daha arttırırız ve daha kaliteli hizmeti hep birlikte bir araya gelerek nasıl vermeliyiz olmalıdır diye düşünüyorum” dedi.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!