Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇETİN “BİZ BURDAYIZ”

ÇETİN “BİZ BURDAYIZ”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ıncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çetin mesajında, “Çanakkale ruhu, milletimizin inancı, azmi ve kararlılığıyla hiçbir engel tanımayacağının, bağımsızlığı uğruna birlik ve beraberlik içinde her şartta zafere ulaşacağının müjdecisidir.” dedi.

“ÇANAKKALE ECDADIMIZIN ORTAK MİLLİ DAYANIŞMASIDIR”

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ıncı yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin şu ifadelere yer verdi: “Kadim tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Deniz Zaferi, aynı siperde ve aynı safta birleşmiş olan kutlu ecdadımızın ortak duası, ortak duygusu, ortak milli dayanışmasıdır. Çanakkale'de sergilenen birlik, kardeşlik ve dayanışma, istiklal mücadelemiz için elzem olan ruhu ortaya çıkarmıştır. Çanakkale ruhu, milletimizin inancı, azmi ve kararlılığıyla hiçbir engel tanımayacağının, bağımsızlığı uğruna birlik ve beraberlik içinde her şartta zafere ulaşacağının müjdecisidir. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.” sözüyle Çanakkale'deki askerimizin manevi gücünü, ölümden korkmayan azim ve inancını, Türk milletinin vatan uğruna canını feda etmekten asla kaçınmayacağını ve bu büyük zaferin hangi ruhla kazanıldığını gözler önüne sermektedir” ifadelerini kullandı.

“BİZ BURADAYIZ”

Mesajına şu sözlerle devam eden Çetin; “Bin yıllık Türk topraklarını canları pahasına savunan şanlı atalarımız, rahat uyuyunuz. Binlerce yıl daha burada olduğumuzu tarihe altın harflerle yazdınız. Canınız pahasına koruduğunuz topraklara, gözümüz gibi bakmak için, biz buradayız. Aziz milletimiz, dünyaya “Çanakkale geçilmez.” dedirten sizlerden bizlere kalan mirastan ilham ve kuvvet alarak, her daim ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltme gayreti içinde olacaktır. Şerefle ve onurla yazdığımız şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkacak, kahramanlık ve fedakarlık timsali şehitlerimizden devraldığımız mirası, vatanına, birlik ve beraberliğine sonsuza kadar sahip çıkacak olan yeni nesillere emanet edeceğiz. Bu düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!