Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

DOĞAN; “DAHA AKTİF BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

DOĞAN; “DAHA AKTİF BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”
MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Ramazan Doğan, bölgedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Doğan, yaptığı açıklamasında basının önemine değindi. Birlikte yönetimi önemsediklerine vurgu yapan Doğan, daha aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi’nde yapılan toplantıya Genç MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Cihan Karaca ve MÜSİAD Kadın Kolları Başkanı Nigar Alemdar Yetkin de katıldı.

GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Konuşmasına Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başlayan Doğan; “Halka haber alma hakkı sağlayan ve bu iş için 7 gün 24 saat çalışan, siz değerli basın mensuplarımızın Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Ben gazeteciliğin sadece bir meslek değil, aynı zamanda yaşam biçimi olduğunu düşünüyorum. Eğer sevmiyorsan bu işi yapma gibi bir lüksün yok. Bu işi sevmeniz lazım, bu işe vakit ayırmanız lazım. Yeri gelip ailenizden vakit ayırıp mesleğin koşuşturmacasını yapmanız lazım. O yüzden biz tüm basın mensuplarımızı tebrik ediyoruz” dedi.

“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Basının önemine vurgu yapan Doğan; “5 dakikalık bir haber için belki de tüm gününüzü, gecenizi harcıyorsunuz. Özellikle pandemide herkesin kaçarak uzaklaştığı yere siz koşarak gittiniz. Biz bu dönemde de, göreve geldiğimiz günden bu yana sizinle istişare halinde olduk. Sürekli iletişimde kalarak bu süreci geçirdik. Biz mart ayında genel kurul yapacağız. İnşallah birinci dönemimizi tamamlayıp ikinci dönemimizde de birlikte çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

“ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

MÜSİAD olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Doğan; “Yaklaşık 425 tane iş insanımızı ziyaret ettik. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte 675 yeri ziyaret ettik. Bunların yanında üyelerimiz ile dost meclisi ve tecrübe paylaşımı gibi sektör toplantıları yaptık. Toplam 5 bin 857 tane haberi sizlerle paylaşmışız ve sizler de bunu haberleştirmişsiniz. Bu anlamda tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sosyal sorumluluk projelerinde derneklerimiz ile beraber farklı programlar icra ettik. MÜSİAD bizim en değerli kollarımızdan biri olan Genç MÜSİAD’ı aktif hale getirdik. Bununla beraber MÜSİAD Kadın’ı da daha da aktif hale getirdik. Bu anlamda Cihan Karaca ve Nigar Alemdar Yetkin Başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!