Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

HAMŞİOĞLU; “İSİMLERİN ÜSTÜNÜ KAPATIN, GELECEĞİNİZE OY VERİN”

HAMŞİOĞLU; “İSİMLERİN ÜSTÜNÜ KAPATIN, GELECEĞİNİZE OY VERİN”
İYİ Parti’den Tekirdağ Milletvekili seçilen Selcan Taşçı Hamşioğlu mazbatasını aldı. Hamşioğlu’nun mazbata törenine İl Başkanı Gökhan Metiner’in yanı sıra ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

14 Mayıs Milletvekili seçimlerinde İYİ Parti’den Tekirdağ Milletvekili seçilen Selcan Taşçı Hamşioğlu mazbatasını aldı. Ankara’ya gideren kaydını yaptırıp göreve başlayacak olan Hamşioğlu tören çıkışında yaptığı açıklamada, “28 Mayıs birini seçeceğimiz bir seçim değil. Geleceğimizi seçeceğimiz bir seçim. Bu nedenle herkesin oy kullanmasını istiyorum” dedi.

“ÇOCUĞU OLANLAR BİR KEZ DAHA DÜŞÜNSÜN”

Hamşioğlu, yaptığı açıklamada; “Seçim döneminde tüm teşkilat olarak inanılmaz çok çalıştık. Buna herkes şahit. Bir kere daha kadın kollarımıza, genç arkadaşlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve özellikle benimle birlikte seçim çalışmalarını yürüten il Başkanımız Gökhan başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Birkaç gün sonra bir seçime daha gideceğiz. Eğer 14 Mayıs’ın düş kırıklığı varsa, kimse motivasyonunun bozulmasına izin vermesin. Biz anlatmaya çalıştık ancak yeterince anlatamamışız. Bu seçim Benim seçilmem, Ali’nin seçilmesi, Veli’nin seçilmesi veya Kemal beyin seçilmesi veya son tahlilde Tayyip beyin seçilmemesi seçimi değildi. Halen de değil. Dolayısıyla Pazar günü ben herkesten kendileri için, kendi gelecekleri için oy kullanmalarını istiyorum. Özellikle çocuğu olanlardan bir kez daha düşünmelerini rica ediyorum. Nasıl bir ülkede çocuk yetiştirmek istiyorlar onu düşünsünler” dedi.

“İSİMLERİN ÜSTÜNÜ KAPATIN”

Bu seçime partiler üstü bakılması gerektiğini vurgulayan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu, “Bu seçim Kemal beyin de, Tayyip beyin de isimlerinin üzerlerini kapatsınlar geleceklerine oy versinler. Çünkü bu bizim son şansımız. Biz bunu çok anlattık. Demek ki yeterince anlatamadık. Ne olur Pazar günü kimsenin motivasyonu kırılmasın. Herkes sandığa mutlaka gitsin. Sadece 2,5 milyon oy farkı var kapatmamız gereken. 8 milyon insan var sandığa hiç gitmemiş. Kendi geleceğimizi hep beraber kurtaralım. Kimseden bir şey beklemeyelim. Kimse gelip bizi kurtarmayacak. Kimseyi Cumhurbaşkanı yapmaya gitmiyoruz sandığa, sadece hukuka riayet eden bir düzen çerçevesinde yaşamak için sandığa gitmeliyiz. Tekirdağlılar zaten gereğini yapıyor. Tüm Türkiye’deki seçmenlerden bunu rica ediyorum” diye konuştu. Selcan Taşçı Hamşioğlu’ndan önce konuşan İl Başkanı Gökhan Metiner’ne tüm teşkilatlara seçim sürecinde gösterdikleri performans için teşekkür etti. Yapılan açıklamaların ardından partililer vekilleri ile birlikte fotoğraf çektirerek Adliye binasından ayrıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!