Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPAKLI’DA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA ADEM ÇİFTÇİ SEÇİLDİ

KAPAKLI’DA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA ADEM ÇİFTÇİ SEÇİLDİ
Ak Parti Kapaklı 3. Olağan Gençlik Kolları Kongresi Atatürk Kültür Merkezi’nde üyelerin katılımı ile yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Adem Çiftçi İlçe Gençlik Kolları başkanı seçildi.

Kongreye AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İl Başkanı Mestan Özcan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 26. Dönem Tekirdağ milletvekili Ayşe Doğan, İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Erdoğan Köşdere, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kağan Oğuz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Çerkezköy Ticaret Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve üyeler katıldı.

“DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşımız okundu. Ardından protokol konuşmalarına geçildi. İlk olarak AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Eray Güner bir konuşma gerçekleştirdi. Güner, gençlik kolları başkanlığına başladığımızdan beri hiç durmadık. Birçok faaliyet yaptık. Sizlerin olurlarıyla meclis üyesi oldum. Allah’ın izniyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe önerilerini okuyacak, bilecek, araştıracak, öğrenecek, tartacak bu memlekette söz sahibi olmaya devam edecek. Tekirdağ’ın gençleri, ilçe başkanlıklarında, il başkanlıklarında, milletvekilliklerinde değer katmaya devam edecek. “Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır " diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın bir askeri olmaktan gurur duyuyorum şeref duyuyorum, onur duyuyorum. 2023 hedeflerine 2053 hedeflerine 2071 hedeflerine hep beraber yürüyeceğimize kalben inanıyor ve hepinize teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde ilçe başkanlığı yapmış Salih Bezgin’e Ercan Üçel’e kendilerine çok teşekkür ediyorum. İl Gençlik Kolları başkanımız Cem Karaca’ya da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“18 YILDIR KAPAKLI, YERİNDE SAYDI”

Güner’in ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de “ 2019 31 Mart yerel seçimlerde genç bir başkanınız olarak yanınızdayım. 1 yıl daha doldu yaşlandık. Ama vatandaşın dertleriyle dertlenerek gece gündüz çalışarak Kapaklı’nın dağ gibi sorunlarını çözmek için gayretlerimizle, sizlerin dualarıyla Allah’a hamd olsun ki güzle işlere başladık. Gençlik kolları başkanlarımız bize geldiler taleplerini ilettiler. Biz bu talepleri başta milletvekillerimiz, il başkanımızla Ankara’yı aşındırarak Gençlik ve spor Bakanlığımıza giderek Kapaklı’ya daha önce hiç yapılmamış işleri yapmak için elhamdülillah Bismillah dedik. 5 tane halı sahamızı okul bahçelerine yapıyoruz. 5 tane basketbol sahamızı yine okullarımızın bahçelerine yapıyoruz. Bunların kullanımlarını okul aile birliğimize devrediyoruz. Okul aile birliği hem okulun eksikleri için gelir elde edecekler hem de gençlerimiz burada ücretsiz spor yapabilecekler. Onun haricinde yine bir yüzme havuzunu Kapaklımıza kazandırıyoruz. Bir gençlik merkezimizi kapaklımıza kazandırıyoruz. Çok kapsamlı bir tenis kortunu ilçemize kazandırıp gençlerimizin hizmetine sunacağız inşallah. AK Parti tam da kurulduğu bir parti olarak 1071’de Malazgirt’le beraber başlayan ve kökünü bin yıllık bir çınardan alan bir partidir. Bu partinin içinde de anlatıldığı gibi tüm değerlerimiz, inancalarımız, bir liderliğimiz vardır. Hamd olsun 18 yıldır olmaz denilenleri olur hale getiren bir genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan var. Ve dünya beşten büyüktür diyen bir liderimiz var. Allah onun yokluğunu göstermesin uzun ömürler versin ki bu ülke daha ileriye gitsin. 18 yıldır Kapaklı, maalesef Türkiye kabuk değiştirirken, yerinde saydı, dağ gibi sorunlar biriktirdi. Bu sorunların hepsi askıda kaldı. Göreve geldiğimiz günden beri önce bu sorunları çözmek için kaynak bulmaya, sonra bu kaynakları da projelerimizle hizmete koymaya gayret ediyoruz. Emin olun samimiyetle söylüyorum, çocuklarımızın yüzünü göremiyorum. Helal hoş olsun. Yeter ki Kapaklı hak ettiği hizmeti alsın. 125 binlik bir nüfusa sahip Kapaklı’nın sorunlarını bundan sonra hem belediyemizle hem ilçe teşkilatımızla hem de gençlik kollarımızla inşallah kurulacak olan kadın kollarımızla da beraber yeni bir Kapaklı inşa edeceğiz.  İnşallah bundan sonra bayrağımızı belediyeden indirmeyeceğiz. Türkiye hızlı bir değişim yaşarken, yeni bir nesil geldi. Z kuşağı diye bir nesil geldi. Bizim bunları anlamamız, onlarla hemhal olmamız, onların sorunlarını dinlememiz şart. Bu nedenle gençlik kolları yönetiminde görev yapacak bütün arkadaşlarımıza çok önemli görevler düşüyor. Yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

“KAPAKLI HAK ETTİĞİ YATIRIMLARA KAVUŞACAK”

Yaklaşık 3 aydır ilçe başkanlığı görevinde olduğunu ifade eden AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, gençlik kollarının eski yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yeni yönetimle hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, var güçleriyle birlikte çalışmalar yürüterek Kapaklı’yı geliştireceklerini kaydetti. AK Parti Eski milletvekili Ayşe Doğan’ın hayırlı olsun dileklerini letmesinin ardından konuşan AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaan Oğuz da hedeflerinin AK Parti bayrağını yerelde ve genelde dalgalandırmak, gençlik kolları olarak bu süreçte aktif olarak siyasetin içinde bulunarak bu başarının ortağı olmak için çalışacağız. Yeni seçilecek gençlik kolları başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.  Oğuz’un ardından konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da, kongrelerin devam ettiğini ifade ederek, Kapaklı gençlik kollarının eski yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yeni yönetime ise başarılar diledi. Özcan, Belediye başkanının özverili çalışmalarıyla Kapaklı’nın hak ettiği yatırımlara kavuşacağını ifade etti. Özcan’ın ardından konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Bizler Ankara’da TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustaf Şentop Hocamızın önderliğinde, Sayın milletvekilimiz Çiğdem Kocagül ile beraber, Ankara’daki yatırımları Kapaklı’ya daha çok getirmek için gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla, ilçe başkanımızla, belediyemizle büyük bir mücadele vermeye devam ediyoruz” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

“DİK DURACAĞIZ”

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile kongreye giren Adem Çifçi, AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı seçildi. Teşekkür konuşması yapan Adem Çifçi” Her şey reisin biz kısık sesleriyiz demesiyle başladı ve ardından milyonlar arkasında saf tuttu. Büyük bir heyecanla devir aldığım İlçe Gençlik kolları Başkanlığı gibi aynı heyecan ve gururla dava arkadaşlarım ve varlığıyla güç veren kıymetli büyüklerim ile birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. İl Gençlik Kolları Başkanımız Burak Kağan Oğuz’un her ricasını emir bilerek gereken çalışmaları yürüteceğiz.  15 Temmuz hain darbe girişiminde meydana ilk inen millet sevdalılarıyız. Liderine layık görevine hazır Kapaklıyız biz. Gençlik Kolları bu davanın omurgasıdır. Tüm varlığımız inancımız ile bu dava vatan davasıdır diyerek yürüyeceğiz, koşacağız. Gençlerin enerjisi başarıyı getiriyor. Kapaklı teşkilatımızın tüm kademeleri ile uyum içerisinde hareket edip genç kardeşlerimizin desteği ile ve Allah’ın izniyle çalışmalarımızı başarıya ulaştıracağız. Ben ve yol arkadaşlarım ülkemiz refahını kendimize dava olarak belirledik. Bu davanın sahibi haktır hak olan davada zafer muhakkaktır. Davamız arkasında dik durup diri olup koruduğumuz sürece bizler için zafer kaçınılmaz bir gerçek olacaktır. Allah ömür verdiği sürece 2023, 2053, 2071 hedefleri için canla başla çalışacağız. Bugüne kadar görev alan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ve son olarak bu davada kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ben varım diyebilen bugünün ortakları yarının geleceğin sahipleri genç kardeşlerim bu salonda yolumuz zor ve uzun Allah yar ve yardımcımız olsun. Unutulmaması gereken tek ölçü le galibe illallah Allah’tan başka galip olan yoktur. Dik duracağız diklenmeyeceğiz bizlerden isteğiniz var mı diye soruyorsunuz bizler sizin dualarınızı istiyoruz. Bu görev sürecimde ve görev sonrasında bile ben teşkilatımın her görevinde çalışacağım yaşasın Gençlik Kolları” dedi.

ÇİFÇİ’NİN YÖNETİMİNDE YER ALAN İSİMLER

Çifçi’nin yönetiminde şu isimler yer aldı: Servet Adıgüzel, Hasan Boz, Halil İbrahim Tosun, Nejla Temizdedir, Bera Eke, Muhammet Emin Yılmaz, Emre Atıcı, Ebubekir Karacıl, Nazlı Seven, Özge Döner, Berke Bektaş, Oğuzhan Çaykara, Hilal Küçük, Abdul Samet Şahin, Doğukan Sümbül, Ebru Güzel, Ramazan Doğru, Uğur Özcan, Çiğdem Çavdar, Faruk Çifci, Çağatay Erkal, Büşra Taşcı, Mahir Öztürk, Şükriye Gökmen, Songül Çavdar, Tuba Öztürk, Sedef Aktaş, Burhan Eğri, Mehmet Kamarı, Ferit Kul, Hediye Soylu, Aykut Biliko, Batuhan Aktaş, Bilal Yıldız, Ebru Güzel, Sadık Kaplan, Burhancan Papakçı, Esra Atasoy, Tolga Çağman, Cansel Artan, Berkan Bulut, Ayşe Önder, Ebru Çival, Abdullah Kaya, Adem Çifci

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!