Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPAKLI’DA İLKİ DÜZENLENEN ‘GENÇFEST’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

KAPAKLI’DA İLKİ DÜZENLENEN ‘GENÇFEST’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Gençlik Festivali ‘KapaklıGençFest’ büyük ilgi gördü. Festival kapsamında birbirinden farklı eğlencelerin yaşandığı festivalin sonunda gençlerin sevdiği şarkıcı Irmak Arıcı konser verdi.

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmet Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen Gençlik Festivali ‘KapaklıGençFest’ büyük ilgi gördü.

BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER YAPILDI

Kapaklı Kazak Gölü’nde düzenlenen ve bu yıl ilki yapılan ‘KapaklıGençFest’ gençler ve çocukların katılımı ile gerçekleşti. Kapaklı Gençlik Festivali’nin ilk gününde birbirinden eğlenceli etkinlikler yapıldı. Etkinlikler kapsamında genç müzik grubu ‘Maalesef Band’ sevilen şarkılarını gün boyu gençler ve çocuklar için seslendirdi. Festivalde tırmanma duvarı, canlı langırt, şut becerisi, basket makinesi, survivor parkuru, aktiviteli kaydırak, karaoke gibi farklı etkinlik ve yarışmalar gün boyu sürdü. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'de alanda genç ve çocukların mutluluğuna ortak oldu.

"12 BİN ÖĞRENCİMİZLE TEMAS ETTİK"

Kapaklı Gençlik Festivali’nin ikinci günü de hareketli geçti. Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Kursları’nda eğitim alan öğrencilere başarı sertifikaları takdim edildi. Kapaklı Stadyumunda yapılan sertifika töreninde öğrencilere seslenen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, önümüzdeki yıl daha yoğun katılımlı bir yaz dönemi geçireceklerini söyledi.

Başkan Çetin konuşmasını şöyle sürdürdü: Göreve geldiğimizde ilçemizde yaz okullarında 650 öğrencimize temas ediliyordu. Bugün itibari ile sonlandırdığımız yaz okullarımızda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Müftülüğümüz ve Belediyemiz önderliğinde çalışmalarımızı tamamladık ve toplam 12 bin evladımıza bu yaz kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve onları sosyal hayata, geleceğe hazırlamak için 30’a yakın öğretmenle güzel bir etkinlik yaptık. Temennimiz 30 bin öğrencisi olan ilçemizde bu sayıyı en az yarısı olacak şekilde başlatmak. Amacımız evlatlarımıza sporu sevdirmek ve iyi bir birey olmalarıdır. Bu anlamda başta öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum.

“GENÇ BİR İLÇEYİZ”

Başkan Çetin, Kapaklı’nın genç bir ilçe olduğunu kaydederek, “Genç bir ilçeyiz ve genç potansiyelimiz yüksek. Arzumuz, isteğimiz gelecek 10 yıl içinde bu gençlerimizi ülkemizin farklı yerlerinde Kapaklı’yı temsil eden ünlüler olmalarını, iyi bir evlat olarak memlekete hizmet etmelerini temenni ediyoruz. Bu akşam ilkini gerçekleştireceğimiz bir Gençlik Festivali düzenleyeceğiz. Bu eğlencenin ardından Eylül ayında çocuklarımızı eğitim hayatlarına yeniden göndereceğiz.” dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kursiyer öğrencilerin sertifikalarını takdim ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

IRMAK ARICI SAHNE ALDI

Gençlik Festivali’nin finalinde ise DJ Onur Yıldız’ın sahne performansı beğeni topladı. Finalde ise gençlerin sevdiği şarkıcısı Irmak Arıcı, beğenilen şarkılarını Kapaklılılar için seslendirdi. Arıcı’nın konserinin ardından Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özden Irmak Arıcı’ya, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil Yıldırım da, Dj Onur Yıldız’a teşekkür şilti takdim etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!