Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“ŞENTOP BURAYA GELDİĞİNDE 20 KİŞİLİK KORUMA ORDUSU İLE GEZİYOR”

“ŞENTOP BURAYA GELDİĞİNDE 20 KİŞİLİK KORUMA ORDUSU İLE GEZİYOR”
İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan; “Meclis başkanı hepimizin başkanı ama niye toplamıyor bizi bir araya. 29 Ekim’de geldik fakat herkes kendi bölgesine gitti. Meclis Başkanı Mustafa Şentop buraya geldiğinde ise 20 kişilik koruma ordusu ile geliyor. Madem seçmenleri burada kendini neyden koruyor. Bunun hesabını vatandaş yapsın” dedi.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili enez Kaplan ve İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Erseçkin ve yönetimi ile bir araya gelen Kaplan, Erseçkin’e plaket takdim etti. Burada basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kaplan, TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop’un seçildiği bölgeye yatırım yapmamasını eleştirdi. Sonrasında mecliste gündeme gelmesi beklenen EYT ile ilgili talepler dinlendi. Ardından bir konuşma gerçekleştiren Erseçkin, Çerkezköy’de İYİ Parti olarak çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti.

“İYİ PARTİ’NİN GÜNEŞİ ÇERKEZKÖY’E DOĞACAK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erseçkin; “Biz İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak 2019 Mart yerel seçimlerinden itibaren çalışmalarımıza başladık. Kahvelerde, sokaklarda, mahallelerde halkımızla buluşuyoruz. Şunu görüyoruz ki, herkes hazır ve İYİ Partinin iktidara talip olmasını bekliyor. Bu seçim beklediğimizin üzerinde bize güzel bir skor verecek. Özellikle Çerkezköy’de hangi bölgenin insanı olursa olsun İYİ Partinin ülkeyi yönetmesini merakla bekliyorlar. Her gittiğimiz yerde seçime hazırız diyorlar. Artık Allah nasip ederse İYİ Partinin güneşi Çerkezköy’e doğacak” diye konuştu.

“İKTİDAR OLACAĞIZ”

Halkın İYİ Parti’ye ilgisinin yoğun olduğunu ifade eden İl başkanı Gökhan Metiner de; “Esnaf ziyareti yaptığımız, hem Süleymanpaşa’da, hem de Çorlu’da girdiğimiz her 100 esnaftan yaklaşık 80 tanesi bize ‘Artık vergilerimizi ödeyemiyoruz, kiramızı karşılayamıyoruz, çok zor durumdayız ve seçimi bekliyoruz’ diyorlar. En önemlisi halkımızın ve esnafımızın ‘az kaldı ve biz sizinleyiz’ diye belirtiyorlar. Tekirdağ’da ve Türkiye’de Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in çizdiği politikalarla İYİ Parti iktidarı çok net bir şekilde geliyor. İYİ Parti olarak merkez sahanın en büyük partisi olacağız. Aldığımız geri dönüşler çok net. İnşallah önce genel seçimlerde iktidarı daha sonra yerelde de ilçe belediyelerini alarak başarımızı perçinleyeceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden ve görmezden gelmeden çalışacağız. İYİ Parti Türkiye’nin partisi ve omuz omuza iktidar olacağız.” diye konuştu. Milletvekili Enez Kaplan da Tekirdağ’da hedeflerinin yüzde 25 olduğunu belirterek; “Bizim hedefimiz seçimlerde Tekirdağ’da yüzde 25’i yakalamak. Diğer hedefimiz 3 tane milletvekili çıkarmak ve büyükşehir dahil olmak üzere 11 tane belediyeyi almak. Bizim eskisi gibi teşkilatlarımız tek nefes tek yürek olacak. İki başlıklı olmayacak. Hepsi birbirine bağlayacak” dedi. Parlamenter sisteme acilen geçilmesi gerektiğini savunan Kaplan, “Tamamen ülkenin demokrasi ile yönetilmesi için ülkenin parlamenter sisteme geçmesi lazım. Geçmediğimiz zaman bu hepimiz için çok sıkıntılı olacak. Teşkilatlarımızla beraber insanlara bu durumun vahametini anlatıyoruz. Her şeyde yüzde 200 enflasyon var. Savaşta olan ülkelerde bile enflasyon bu kadar yüksek değil. Ekonomi bakanımız kapatın gözünüzü açın enflasyon düzelecek dedi. Açmaz olaydık gözümüzü halimiz perişan oldu. Bunlarda liyakatli ülkeyi yönetecek adam yok. Bu sebepten bir an önce bu sistemin değişmesi lazım. Bu iktidarın değişmesi şart oldu.” diye konuştu.

ŞENTOP’U ELEŞTİRDİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın Tekirdağlı olmasına rağmen gerçekleşen yatırımların olmadığını ifade eden Kaplan; “Meclis Başkanımız Tekirdağlı ama Tekirdağ’a tek bir tuğla koymuş mu? Bunu halk değerlendirsin. Bize bir hizmet yapmadı. Muhalefet partisi hizmet yapamıyor zaten. Biz ne dersek de tersini yapıyorlar. Biz 7 tane milletvekiliyiz ama tek bir sefer bile bir araya gelemedik. Meclis başkanı hepimizin başkanı ama niye toplamıyor bizi bir araya. 29 Ekim’de geldik fakat herkes kendi bölgesine gitti. Meclis Başkanı Mustafa Şentop buraya geldiğinde ise 20 kişilik koruma ordusu ile geliyor. Madem seçmenleri burada kendini neyden koruyor. Bunun hesabını vatandaş yapsın. Zaten sandıkta vatandaş gereken cevabı verecektir” ifadelerini kullandı.

“YEDİĞİMİZ AYAZI UNUTMAYIZ”

Son Olarak EYT’ye değinen Kaplan, “4 tane vekil EYT ile ilgili kağıt imzaladılar. Ya imzaladınız da bu kağıtları bunun metni nerde ortada bir metin yok. Dertleri biz yaptık oldu felsefesi. EYT biz düzeltiyoruz diyorlar. 5 yıldır var bu sorun. Bu zamana kadar bizde, Cumhuriyet Halk Partisi de en az 15 tane önerge verdik. HDP dahi önerge verdi. Yalan söylerken yüzleri de kızarmıyor. Yeni yılda 2023’te EYT ile ilgili bir sorunumuz olmayacak dediler. Memurlar ile ilgili sorun olmayacak dediler. EYT’yi 1 Mart’ta vereceğiz diyorlar. Ama Nisan’a, seçimin olduğu zamana kadar vermeyeceklerini düşünüyoruz. Biz eski MHP’liyiz. Yediğimiz ayazı unutmayız. Bu vatandaşı koyun yerine koyup, ağzına bal çalıyorlar” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Yasemin Altın Erseçkin’e plaket taktim etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!